Connect with us

7 SEMNE că dragostea voastră s-a terminat! Învață când să mergi mai departe!

LIFESTYLE

7 SEMNE că dragostea voastră s-a terminat! Învață când să mergi mai departe!

7 SEMNE că dragostea voastră s-a terminat! Învață când să mergi mai departe!

Dragostea este o chestiune dificilă – e plină de pasiune, romantism, entuziasm, tristețe și uneori chiar și frustrare. Dacă uneori ți se pare că este foarte ușor să te îndrăgostești de cineva, este la fel de ușor ca acest sentiment să se piardă. Cum poți să știi când trebuie să termini relația și să mergi mai departe și când să încerci să reaprinzi dragostea dintre tine și partener? Iată câteva semne care te vor ajuta să răspunzi la această întrebare:

1. Nu mai vrei să fii în preajma sa atât de des

În perioada cea mai intensă a relației, voiați probabil să fiți împreună 24 de ori pe zi, 7 zile pe săptămână. Deși este complet normal să vrei puțin mai mult spațiu pe măsură ce relația avansează, e o mare diferență între a vă continua viața împreună și a nu vrea să mai fii în preajma lui.

2. Pasiunea a dispărut

Îți amintești de momentele acelea fierbinți de la începutul relației? Sau de acelea în care nu vă puteați ține mâinile acasă pentru mai mult de cinci minute? Dacă pasiunea este absentă acum, s-ar putea ca dragostea să se fi terminat. În cazul fericit, aveți nevoie de o scânteie pentru a reaprinde pasiunea.

3. Vă certați mereu

Este inevitabil ca, pe măsură ce trece timpul, tu și partenerul să vă certați din ce în ce mai mult. Dacă nu puteți avea o conversație de cinci minute fără să vă luați la harță, s-ar putea să trebuiască să terminați relația și să cunoașteți pe altcineva.

4. Nu te-ar deranja dacă v-ați despărți

Dacă înainte era un iad să-ți imaginezi că vă veți despărți pentru că nu puteai trăi fără el sau ea, iar acum te gândești că nu ar fi chiar așa rău să luați o pauză sau chiar să vă despărțiți, ar trebui să luați o pauză. Dacă, după un timp, ți-e dor de partener și vrei să încercați din nou, înseamnă că sentimentele voastre erau reale. Dacă ți-e mai bine fără el, atunci nu mai ești îndrăgostit.

5. Ai mai multe gânduri negative decât pozitive în legătură cu partenerul tău

Gândește-te la partenerul tău – îți vin în minte lucruri pozitive sau cele negative le depășesc complet ca număr? Dacă sunt mai mult gânduri negative, îți pierzi probabil interesul și nu mai ești îndrăgostită.

6. Eviți să vorbești despre viitor

Acesta e un mare semn că nu mai ești îndrăgostită. Atunci când ai o relație serioasă cu cineva, e foarte probabil să te gândești să vă construiți un viitor împreună. Dacă viitorul tău nu-ți include prietenul sau prietena, înseamnă că nu ești serios în ceea ce privește gândurile tale în legătură cu această relație.

7. Începi să acorzi mai multă atenție altor persoane

Este perfect normal să crezi că alți oameni sunt atractivi, chiar și atunci când ești într-o relație serioasă. Dar cât de mult te uiți după cei din jurul tău? Îți imaginezi cum ar fi să ieși cu altcineva sau să ai o relație cu altă persoană? Dacă răspunsul este da, atunci probabil nu mai ești îndrăgostit de partenerul tău.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus