Connect with us

Aceste 5 ZODII iubesc cel mai intens și mai PASIONAL! Te numeri printre ele?

LIFESTYLE

Aceste 5 ZODII iubesc cel mai intens și mai PASIONAL! Te numeri printre ele?

Aceste 5 ZODII iubesc cel mai intens și mai PASIONAL! Te numeri printre ele?

Dragostea poate fi în multe feluri – încântătoare sau absolut terifiantă. Fiecare persoană o abordează într-un mod diferit. Unii cred că vei avea succes în dragoste numai dacă dai totul, te arunci cu capul înainte și lași garda jos. Să fim sinceri – cei care zic asta sunt neînfricați și poate și puțin nebuni. Pentru ei poate că funcționează, dar asta nu înseamnă că uneori nu mai au și ei inimile frânte. Totuși, chiar și cei care intră într-o relație cu garda sus pot avea inima frântă.
Deci, care e cel mai bun mod de a gestiona o relație? Probabil nu există un răspuns sigur pentru asta, pentru că fiecare om este unic și fiecare relație la fel. Totuși, nu ar trebui să te îndrăgostești prea tare, prea repede, ca să nu fii rănit/ă, la fel ca zodiile de mai jos:

1. Gemeni

Ești mereu gata să te distrezi, iar pentru tine aceasta este definiția noilor relații. Dacă trebuie să muncești foarte mult pentru ele de la început și nu te poți distra, știi că nu va merge și nu ești dispusă să îți pierzi timpul. Atunci când te avânți în relații ușoare și distractive s-ar putea să nu-ți dai însă seama că te-ai îndrăgostit poate prea repede. Deja plănuiești restul vieții tale alături de ei fără să știi detaliile importante. Ia-o mai încet.

2. Rac

Te atașezi puternic de oamenii din jurul tău, foarte repede, iar asta e valabil și în dragoste. Te poți atașa de cineva chiar înainte să mergeți la prima întâlnire oficială, pentru că timpul pe care l-ai petrecut uitându-te pe paginile lor de pe rețelele de socializare sau vorbind cu prietenii despre ei îți dau falsa senzație că îi cunoști. Din această cauză ești adesea dezamăgită.

3. Săgetător

Crezi în dragostea la prima vedere și probabil ți s-a întâmplat asta deja de câteva ori. Din păcate, te-ai convins de multe ori că nu e o experiență extraordinară. De multe ori, o înfățișare plăcută nu ascunde o personalitate uimitoare sau numai prima întâlnire a fost frumoasă. Se întâmplă.

4. Capricorn

Ești expert/ă în auto control în aproape toate situațiile, dar cu siguranță nu atunci când e vorba de dragoste. Nu poți decât să cedezi dorințelor inimiitale. Cea mai rea parte e că de obicei poți spune când lucrurile se vor termina prost, chiar înainte să înceapă. Știi că tu vei fi cel / cea care rămâne cu inima frântă, dar continui să riști totul pentru dragoste. Știi că într-o zi vei primi ce meriți.

5. Pești

Peștii se îndrăgostesc mereu mult mai repede decât partenerul / partenera. Ei plănuiesc deja detaliile nunții și se gândesc să-și întemeieze o familie când celălalt se bucură de faza distractivă de la început a relației. Din cauza acestui decalaj, Peștii au de multe ori de suferit. Lor nici nu le trece prin cap că celălalt nu simte la fel.

 

Citește și HOROSCOP de VARĂ: Racii trăiesc o aventură iar Săgetătorii se îndrăgostesc

 

Probabil că ai așteptat vara tot anul și acum ești curios să vezi ce îți rezervă astrele pentru acest anotimp. În iulie crește temperatura, dar cresc și șansele de flirt, pasiune și aventuri. Pentru unele zodii este un anotimp propice pentru dragoste, dar altele se confruntă cu probleme. Citește mai jos pentru a vedea exact care sunt lucrurile la care să te aștepți în această vară:

1. Berbec

S-ar putea să nu stai foarte bine cu munca și sănătatea, dar partea amoroasă va fi grozavă. Nu refuza nicio șansă de a forma vreo legătură cu cineva, fie că e vorba de o aventură de vacanță, fie că este vorba despre un început de relație serioasă.

2. Taur

Lucrurile nu sunt ușoare pentru Tauri în iulie. Dacă te-ai simțit senzuală și sigură, aceste lucruri s-ar putea să se schimbe, iar problemele tale cu nesiguranțele pe care le ai s-ar putea să-și facă iar apariția. Respiră adânc și nu mai reacționa ca de obicei, fiind sensibilă și încăpățânată. Dacă vrei să treci peste această lună dificilă, ascultă-i și pe ceilalți. Limba ta ascuțită nu îți va aduce mulți prieteni și nici nu te va ajuta în conflictele romantice. Înainte să spui orice într-o discuție, numără până la zece, indiferent cât de multă dreptate ai sau cât de mult ți s-a greșit.

3. Gemeni

Dragă nativă Geamăn, zâmbește – iulie este una dintre cele mai bune luni pentru dragoste din acest an pentru tine. Ai numeroase șanse de a găsi afecțiune, admirație și dragoste. E momentul să fii jucăușă și apreciată de către toți cei care sunt în jurul tău. Întâlnirile erotice vor fi fierbinți, deși restul vieții tale e un haos. Să fii conștientă că aceste impulsuri nu te vor ajuta însă să ai nicio relație serioasă.

4. Rac

În prima jumătate a lunii vei avea mai multă energie decât de obicei. E inutil să încerci să reziști, așa că relaxează-te și bucură-te că te simți viguroasă, minunată și dezirabilă. Trebuie să tratezi această energie intimă așa cum este – frivolă și distractivă. Nu încerca să te controlezi. Oamenii te vor observa, vor vedea cum arăți și cum te comporți – străinii, dar și cei care sunt deja în viața ta.

5. Leu

În toată luna iulie dragostea și relațiile intime vor fi complicate pentru tine. Cei din jurul tău vor părea că flirtează mult mai mult și că nu sunt de încredere, iar cu cât vei încerca mai mult să îți dai seama ce e real și ce nu, cu atât vei deveni mai confuză. Singurul lucru pe care îl poți face e să îți dezvolți simțul umorului, de parcă perspicacitatea ar fi un sport olimpic.

6. Fecioară

Ești gata să fii zguduită? Planetele se aliniază pentru a te testa în această lună, iar cea mai importantă relație a ta va fi sub presiune. Asta nu e neapărat un lucru rău, dar va trebui să faci o schimbare semnificativă, iar asta s-ar putea să nu te intereseze, la prima vedere. S-ar putea să trebuiască să-ți schimbi atitudinea sau să renunți la ceva ce credeai că e esențial pentru tine. Dacă reușești, vei fi răsplătită.

7. Balanță

E foarte probabil să fii atrasă de bărbați mai în vârstă, mai experimentați și mai puternici decât tine. Mintea ta va fi neobișnuit de clară și nu îți vei lăsa emoțiile să-ți stea în drum, așa că ai încredere în instinctul tău și fă ce ți se pare că e corect. Totul arată ca și când vei avea mare succes.

8. Scorpion

Ești sexy în mod natural și nu îi „sperii” pe ceilalți – de obicei, voi Scorpionii îi intimidați pe simplii muritori. În această lună e foarte posibil să investești multă energie în încercarea de a afla cele mai întunecate și ascunse secrete ale partenerului sau ale celui pe care îl dorești. Ține minte că nimănui nu-i place să fie investigat și că a te purta ca un hărțuitor ucide pasiunea din orice relație. Deschide-te și încearcă să vezi dragostea ca pe ceva distractiv, nu ca pe un teren plin de capcane.

9. Săgetător

Vei explora zone din inima ta la care nu ai mai ajuns până acum. Această energie nu ține numai de noroc, dorință și dragoste – ai muncit din greu la tine, cu răbdare, și ai așteptat momentul potrivit ca persoana potrivită să apară. Ți-ai dorit mereu o dragoste plină de aventuri, iar acum ai șansele de a o obține. Singura problemă este cum să flirtezi fără să rănești pe altcineva.

10. Capricorn

În luna iulie, nativele Capricorn ar putea să aibă parte și de dragoste, dar și de război. În luna plină de pe 9 iulie va fi momentul perfect pentru a te gândi la ce vrei de la o relație și la ce ar trebui să schimbi pentru a avea mai multă dragoste în viața ta. De obicei nu-ți plac interacțiunile superficiale, dar acum ar trebui să fii un pic mai deschisă la noi experiențe. S-ar putea să întâlnești pe cineva care e complet nepotrivit, dar extrem de irezistibil.

11. Vărsător

În această lună, farmecele tale și capacitatea de a-ți forma noi fani și de a-ți face noi prieteni vor fi accentuate. Știi să îi faci pe oameni să râdă și să se simtă bine, iar pentru asta vei fi adorată. Intră în vorbă cu cineva și vezi ce se întâmplă. Dacă ești într-o relație, conversațiile ar putea să devină serioase și s-ar putea să rezolvați multe aspecte problematice.

12. Pești

Acest iulie ar trebui să fie fără griji și năstrușnic, așa că dacă devii prea serioasă și începi să pui totul la îndoială, dragostea și pasiunea se vor evapora repede. Lasă-ți imaginația să iasă la joacă și nu încerca să ghicești intențiile oamenilor noi din viața ta.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus