Connect with us

8 actori CELEBRI care DETESTĂ filmele în care au jucat

LIFESTYLE

8 actori CELEBRI care DETESTĂ filmele în care au jucat

8 actori CELEBRI care DETESTĂ filmele în care au jucat

De obicei, actorii vorbesc într-un mod pozitiv despre proiectele lor, indiferent dacă sunt bune sau nu. Există totuși excepții – anumite celebrități nu-și pot suporta filmele, în ciuda succesului obținut, din diverse motive. Iată câteva exemple:

1. Daniel Radcliffe – Harry Potter și Prințul Semipur

Actorul practic a crescut pe platourile de filmare ale filmelor Harry Potter, deoarece producerea tuturor filmelor a durat zece ani. Nu ne putem imagina pe altcineva în afară de Radcliffe interpretându-l pe micul vrăjitor. Totuși, actorul își privește munca cu un ochi mult mai critic decât orice spectator. El urăște cel de-al șaselea film, deoarece crede că acolo a jucat îngrozitor.

2. Robert Pattinson – Twilight

În mod surprinzător, Pattinson, care a devenit cunoscut datorită rolului său din Twilight, pur și simplu nu poate să suporte seria filmelor. Există și un blog cu declarațiile actorului, unde acesta spune: „Cu cât citeam mai mult scenariul, cu atât mai mult îl uram pe tip. În plus, este un virgin de 108 ani, așa că e evident că are niște probleme.”

3. George Clooney – Batman & Robin

E greu să nu recunoști că George Clooney este un actor grozav. Dar, totuși, Batman & Robin din 1997 a fost atât de prost încât nimeni nu a îndrăznit să mai filmeze un alt film Batman timp de 8 ani. George Clooney însuși și-a cerut scuze de la cei care au văzut filmul și de la Adam West, cel care l-a interpretat pe Batman în anii 60.

4. Halle Berry – Catwoman

Filmul a stârnit multe critici și, prin urmare, a câștigat diverse premii din seria Zmeura de Aur, iar unul dintre ele a mers la Halle, pentru cea mai proastă actriță. Spre deosebire de cei mai mulți „câștigători”, Halle s-a dus la ceremonie în persoană și a ținut un discurs în care a spus: „Vreau să le mulțumesc celor de la Warner Brothers că m-au ales să joc într-un costum prost într-un film îngrozitor.”

5. Alec Guinness – Star Wars

Sir Alec Guinness a spus la un moment dat despre StarWars că ar fi un „basm foarte prost”. La urma urmei, a primit primul lui Oscar la 20 de ani după ce primul film al trilogiei originale a apărut. Guinness nu a crezut că rolul lui Obi-Wan este un proiect serios, iar replicile personajului îl enervau.

6. Sean Connery – filmele cu James Bond

„Întotdeauna l-am urât pe nenorocitul acela de James Bond. Mi-ar plăcea să-l omor”- chiar Sean Connery a spus aceste cuvinte. Sir Connery consideră că James Bond a devenit rapid o parodie a lui însuși. Se crede că, tocmai fiindcă îi displace James Bond, Connery a donat toți banii pe care i-a obținut pentru filmul Diamonds are Forever.

7. Bill Murray – Garfield

Actorul a crezut că scenariul (pe care nici nu îl citise până la capăt) a fost scris de Joel Coen și a fost de acord imediat cu rolul, deoarece i-au plăcut dintotdeauna filmele fraților Coen. De fapt, autorul scenariului era o persoană cu un nume similar, dar nu cel datorită căruia Mill Murray acceptase să facă acest film.

8. Margot Robbie – Suicide Squad

Actrița a susținut că nu i-a plăcut deloc costumul pe care a trebuit să îl poarte. Nu doar că îi era frig în acest costum, însă i se părea că este mult prea strâmt și că lasă prea mult la vedere. Deși l-a rugat foarte mult pe regizor să schimbe costumul actriței, acesta a refuzat, susținând că ar pierde din veridicitatea personajului.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus