Connect with us

10 trucuri vestimentare care îți vor subția silueta

FASHION & BEAUTY

10 trucuri vestimentare care îți vor subția silueta

Apar uneori situații neprevăzute când trebuie să ascundem kilogramele în plus, dar nu avem suficient timp ca să ținem diete sau ca să facem exerciții fizice, așa că e esențial să știm cum să alegem hainele care să ne facă să părem mai slabe. Iată câteva trucuri care îți vor fi de folos în încercarea de a arăta perfect:

1. Adaugă o linie verticală ținutei tale

Alege să porți ținute cu mai multe straturi, care să includă o jachetă lungă – aceasta te va subția și te va face să pari mai înaltă. Fii atentă la cum sunt așezați nasturii – aceștia ar trebui să fie dispuși într-un singur rând.

2. Alege sutienul potrivit

Atunci când sânii tăi nu beneficiază de sprijinul de care au nevoie, vor atrage atenția asupra burții. Un sutien de mărimea potrivită îți ridică sânii și creează un spațiu între ei și stomac. Sutienele sunt extrem de importante, deoarece unul care ți se potrivește perfect poate să îți schimbe corpul și să îți dea multă încredere în tine.

3. Poartă accesorii colorate la o ținutele monocromatice

Încearcă să porți ținute monocromatice, la care să porți un detaliu strălucitor – o jachetă, o fustă, o bluză. Acesta este un mod grozav de a distrage atenția oamenilor de la zonele cu probleme.

4. Alege rochii în formă de A

O rochie în stilul anilor 20 sau niște pantaloni în stilul anilor 60 sunt suficiente pentru a avea o ținută perfectă.

5. Închide-ți nasturii cum trebuie

Ai grijă ca nasturii să fie pe partea cea mai proeminentă a burții. Dacă sunt mai sus, chiar și cel mai mic exces o să devină vizibil, atrăgând atenția asupra sa.

6. Evită să porți materiale lejere

Materialele lejere accentuează formele. Cel mai bine ar fi să optezi pentru materiale mai groase, care să stea ca un corset. Nu alege materiale care creează mai mult volum.

7. Nu îți băga bluza în pantaloni

Atunci când îți bagi bluza în pantaloni creezi automat o linie în jurul talie, care va atrage, în mod inevitabil, atenția. Poartă bluze mai largi și nu le băga în pantaloni.

8. Alege geanta potrivită

Până și gențile pot avea impact asupra siluetei tale. Ia-ți o geantă mai mare dacă vrei să pari mai slabă. Femeile scunde ar trebui să aleagă o geantă de mărime medie.

9. Alege să porți haine mate

Materialele strălucitoare atrag întotdeauna atenția și accentuează fiecare aspect negativ al corpului, așa că cel mai bine ar fi să optezi pentru haine mate.

10. Împrietenește-te cu rochiile petrecute

Acestea te vor ajuta întotdeauna – rochiile petrecute nu numai că ascund burtica, dar accentuează și punctele forte ale siluetei și atrag atenția asupra sânilor.

Citește și 6 piese vestimentare care te vor face să ai stil la orice vârstă. Cu numărul 5 vei arăta impecabil

Fiecare femeie poate să fie frumoasă, elegantă și stilată, indiferent ce vârstă spune buletinul său că are. Stilul nu are vârstă așa că, pentru a arăta impecabil, nu trebuie decât să urmezi câteva sfaturi interesante de stil care te vor ajuta să ai ținute minunate. Iată câteva articole de îmbrăcăminte care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei care a ajuns în preajma vârstei de 35 de ani:

1. Fustele și rochiile creion

Acest tip de fustă este una dintre cele mai profitabile alegeri posibile, fiindcă îți accentuează formele și îți ascunde defectele. Cel mai bine ar fi să alegi fuste cu talie înaltă și lungi
până la genunchi, de orice culoare, mai puțin neon strălucitor.

2. Pantalonii eleganți

Ar trebui să porți modele monocromatice, cu o tăietură precisă. Alege perechi fără aplicații strălucitoare, pe care să le combini cu o curea frumoasă.

3. Hainele diverse

Revitalizează-ți imaginea clasică folosind haine și accesorii în culori strălucitoare și cu imprimeuri, dar ai grijă ca ținutele tale să nu conțină mai mult de trei culori.

4. Hainele în culori pastelate

Aici, lucrul cel mai important e să alegi culorile potrivite. De exemplu, albastrul deschis te face instantaneu să pari mai tânără, dar este strict interzis să porți galben. Împrietenește-te
cu niște culori pastelate deschise precum bej, maro, alb, gri.

5. Pantofii cu toc confortabil

Pantofii tăi cu tocuri înalte stau într-un colt și ies afară numai la ocazii speciale? Cel mai bine ar fi să îți cumperi o pereche de pantofi cu toc confortabil, care să îți ofere și
stabilitate, pe care să îi poți purta mult mai des.

6. Accesoriile stilate

Dacă hainele trebuie să fie clasice, cu accesoriile e permis să te joci. Poți, de exemplu, să porți o pălărie frumoasă sau niște bijuterii mari, o broșă neobișnuită sau niște pantofi strălucitori.

De asemenea, ar trebui să uiți de anumite lucruri:

-fustele scurte – nu mai ai 20 de ani și nici nu ar trebui să mai încerci să faci să pară că ai avea, deoarece e ridicol și nepotrivit.

-decolteul adânc – un decolteu uriaș nu te va face să pari elegantă. Din contră. Alege unul care să nu lase chiar totul la vedere.

-hainele stil lenjerie – lasă-le pe fetele de 20 de ani să fie extravagante. Dacă ți-ai format deja un stil, nu-l abandona doar de dragul modei.

-tricourile cu imprimeuri – Nu te îngrjora, însă, există o mulțime de alte modele din care poți să alegi.

-hainele prea largi – nu încerca să-ți ascunzi silueta îmbrăcându-te în haine foarte largi. Învață să-ți evidențiezi cu demnitate părțile frumoase și să-ți ascunzi defectele.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus