Connect with us

Ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie. La scorpion este cel mai riscant

HOROSCOP

Ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie. La scorpion este cel mai riscant

Poate că ți-ai dat seama până acum că mulți oameni sunt puțin obsedați de astrologie. Zodia ta poate spune multe despre tine – fie că asta ți se pare super cool sau super înfricoșător. Dacă te găsești într-un punct al vieții în care nu îți dai seama pe ce drum să o apuci, poate te-ar interesa ce carieră ți s-ar potrivi în funcție de zodia pe care o ai și ce spun astrele în legătură cu acest subiect:

1. Vărsător: profesor

Se presupune că Vărsătorii sunt persoane independente și nu foarte emotive. Ei ar putea fi buni profesori, deoarece aceștia trebuie să fie stricți și organizați și să reziste la stres.

 

2. Pești: regizor, designer, artist

Peștii sunt oameni foarte creativi, emotivi, inteligenți și destul de loiali. Lor li se potrivesc profesiile care au legătură cu arta, fiindcă probabil nu ar putea să vină cu o idee plictisitoare nici dacă ar încerca.

 

3. Berbec: director sau afacerist

Berbecii sunt foarte încrezători în sine și sunt, în general, oameni fericiți. Sunt energici și muncitori indiferent de vârstă. S-ar potrivi ca directori de firmă deoarece sunt foarte sociabili, le plac oamenii, le place să conducă și să muncească din greu.

 

4. Taur: îngrijitor sau asistent

Dacă ești Taur, te-ai descurca foarte bine într-o profesie care presupune să ai grijă de oameni, deoarece ești o persoană atentă căreia îi place să se asigure că oamenii la care ține sunt bine și fericiți.

 

5. Gemeni: editor

Gemenilor li se potrivește meseria de editor pentru că se presupune că sunt, pe de o parte, persoane interesante și sociabile, iar pe de altă parte introvertiți. Slujba este destul de flexibilă și distractivă.

 

6. Rac: director de publicitate sau copywriter

Racii sunt buni la a-i convinge pe alții de lucruri și sunt foarte atașați de ideea de familie. Ei ar putea să aibă succes în publicitate deoarece pot să creeze povești în jurul produselor sau mărcilor.

 

7. Leu: PR

Se pare că dacă ești Leu, ești un bun lider – adică te-ai descurca perfect ca PR, care trebuie să fie inteligenți și creativi.

 

8. Fecioară: doctor sau nutriționist

Fecioarele sunt persoane foarte organizate, care trebuie să dețină controlul, așa că e evident că anumite slujbe li se potrivesc mai bine decât altele. Dacă ești nutriționist, vei putea practic să organizezi dietele oamenilor.

 

9. Balanță: politician

Persoanele slabe de inimă nu ar putea să fie politicieni, dar cineva din zodia Balanță sigur s-ar descurca. Balanțele sunt preocupate de ce e corect și pot să facă și compromisuri.

 

10. Scorpion: doctor sau chirurg

Se presupune că Scorpionii sunt foarte curajoși – și cine ar trebui să aibă mai mult curaj decât doctorii? Poate că vor ajunge să lucreze la Medici fără frontiere sau într-o zonă de război – nu se știe niciodată, nu?

 

11. Săgetător: avocat pro bono

Săgetătorii sunt idealiști și le place să călătorească, așa că ar putea fi avocați care să accepte numai cazuri pro bono. Această muncă li s-ar potrivi perfect.

 

12. Capricorn: avocat

Se presupune că nativii zodiei Capricorn sunt foarte loiali și că iau totul foarte în serios. De aceea, ar putea fi niște avocați foarte buni.

Citește și Ce fel de soție vei fi în funcție de zodie

Zodia ta poate spune multe despre personalitatea pe care o ai, ce îți place și ce nu îți place, ce te supără, ce te enervează sau calitățile pe care le cauți în persoana de lângă tine. Aceasta poate determina și mediul în care vei prospera sau ce fel de partener ți se potrivește. De asemenea – și ce fel de soție vei fi! Iată mai multe informații despre cum va reacționa fiecare femeie într-o căsnicie în funcție de semnul zodiacal sub care s-a născut:

1. Vărsător

Te apropii cu greu de cineva, pentru că ți-e frică, dar odată ce îți câștigă cineva inima, ești cu totul a lui și ești foarte loială. Ești creativă și expresivă, așa că vei putea să comunici cu soțul tău pentru a rezolva problemele de fiecare dată când acestea apar.

2. Pești

Nativele acestei zodii sunt pasionale, dar au nevoie să petreacă și ceva timp pe cont propriu. Nu te deranjează dacă soțul iese cu prietenii în timp ce tu rămâi să-ți citești cartea favorită sau să faci o baie fierbinte, astfel că partenerul tău trebuie să îți înțeleagă această latură mai singuratică.

3. Berbec

Ești o persoană energică și cu dispoziție schimbătoare, așa că partenerul tău va trebui să aibă grijă ce face uneori. S-ar putea să te superi repede, însă această stare îți va și trece rapid. Ești foarte mare amatoare de momente intime și romantice alături de partenerul tău.

4. Taur

Pentru Tauri contează romantismul – vrei cine la lumina lumânărilor, flori primite pe neașteptate sau ca soțul să-ți pregătească masa și ești dispusă să faci și tu eforturi pentru a avea o familie sănătoasă și puternică Astfel, soția taur va fi și ea extrem de romantică și de afectuoasă, pentru că își dorește același lucru de la partenerul ei.

5. Gemeni

Gemenii sunt simpatici și afectuoși. Te plictisești repede, dar familia e foarte importantă pentru tine și vei fi o mamă excelentă, chiar dacă este posibil să existe des certuri minore la tine în căsnicie.

6. Rac

Familia este crucială pentru nativele Rac, care sunt capabile să ofere incredibil de multă dragoste și înțelegere partenerului și copiilor. Sunt foarte emotive și preiau tristețea soțului și sunt dispuse să facă orice sacrificiu pentru ca cei dragi să fie bine.

7. Leu

Strălucitoare și creative, nativele Leu sunt niște partenere loiale și iubitoare. Leoaicele știu și cum să fie amuzante, le pasă mult de partener și sunt incredibil de generoase atunci când trebuie să îi ofere daruri sau timp.

8. Fecioară

Fecioarele sunt loiale, practice și muncitoare. Soțul unei fecioare se poate baza pe ea – și e conștient de asta. Îți asumi cu seriozitate responsabilitățile, dar nu uita că în viață mai trebuie să te și distrezi.

9. Balanță

Balanțele sunt fanele modului diplomatic de a rezolva problemele, în detrimentul unei certe. Vrei pe cineva care e dispus să se distreze, dar care poate să te și provoace din punct de vedere intelectual. Îți poți face mereu partenerul să vadă jumătatea plină a paharului.

10. Scorpion

Nativele acestei zodii sunt înflăcărate, ceea ce le transformă în niște iubite incredibile, dispuse să încerce lucruri noi (inclusive în dormitor). Sunt foarte sincere și așteaptă același lucru din partea partenerului.

11. Săgetător

Săgetătorii trăiesc pentru libertate, iar aventurile înseamnă mult pentru ei. Nativele Săgetător sunt foarte generoase și niște soții pe care partenerii se pot baza, fiind profund loiale și dispuse mereu să plece într-o nouă aventură.

12. Capricorn

Nativele Capricorn, aceste ființe dulci și responsabile, sunt niște soții de încredere fiindcă sunt foarte serioase. Sunt foarte practice și precaute dar, odată ce le câștigă cineva inima, își vor asuma angajamentul pentru toată viața.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus