Connect with us

4 exerciții simple pentru a avea coapse subțiri și frumoase chiar la tine acasă

FASHION & BEAUTY

4 exerciții simple pentru a avea coapse subțiri și frumoase chiar la tine acasă

Întreabă orice tânără ce părere are despre frumusețe. S-ar putea să îți spună că nu vrea doar să aibă o față frumoasă, ci și un corp frumos. Da, un corp tonifiat este ceva ce multe persoane din generația tânără urmăresc, iar când vorbim despre frumusețea generală, forma corporală și fitness-ul contează. Fetele și femeile își doresc astăzi niște picioare și coapse bine lucrate. Iată câteva exerciții fizice care vor face minuni pentru coapsele tale:

1. Genuflexiuni largi

Așază-te cu picioarele depărtate mai mult decât lățimea umerilor și îndreaptă-ți degetele de la picioare spre interior. Așază-ți corpul în poziția ghemuită – ar trebui să simți întinderea
coapsei interioare. Lasă-ți greutatea corpului pe piciorul stâng și ridică piciorul drept. Revino la poziția inițială și fă 20 de repetări pentru fiecare picior.

2. Genuflexiuni cu un singur picior

Dezvoltă-ți forța piciorului, flexibilitatea și îmbunătățește-ți echilibrul cu ajutorul acestui exercițiu care implică un singur picior. Stai cu picioarele alăturate și întinde brațele în
fața corpului. Lasă-ți greutatea pe un picior, lasă-te în jos și întinde-l pe celălalt cât poți de mult. Revino încet înapoi la poziția de plecare și fă 15 repetări pentru fiecare picior.

3. Scândura laterală

Ridicările laterale întăresc coapsele, spatele și mușchii oblici. Stai pe o parte. Așază-te pe partea dreaptă și ridică-ți corpul. Ține antebrațul întins și palma pe podea. Îndoaie
genunchiul drept. Pune-l pe pământ în spatele piciorului stâng. Lasă greutatea să cadă pe piciorul drept, ridică piciorul stâng și adu-l la genunchiul drept. Ar trebui să simți întinderea
coapselor. Fă 15 repetări pentru fiecare picior.

4. Ridicări laterale ale picioarelor

Stai pe podea cu picioarele împreunate. Așază-ți cotul ferm pe podea și palma în spatele capului. Ridică-ți piciorul drept până la nivelul umărului și menține poziția. Începe ușor ridicarea
piciorului stâng și adu-l lângă piciorul drept. Revino la poziția inițială și fă 15 repetări pe fiecare picior.

Dacă ai coapse frumoase, ar trebui să ai și un posteriro atrăgător. Iată ce poți face în acest sens:

Alege niște exerciții de exterior care să îți lucreze fundul.

-sari coarda

Sari în intervale de un minut sau două și odihnește-te pentru 30 de secunde, apoi sari din nou, făcând între 2-5 seturi.

-aleargă pe scări

Găsește un set lung de scări și aleargă în sus și în jos de zece ori. Fă seturi luând-o pe scări o dată pentru prima dată, de două ori a doua oară și de trei ori a treia oară, apoi repetă.

-aleargă sau mergi cu bicicleta pe dealuri

Folosește pantele din mediul exterior în avantajul tău. Urcă-le cât de repede poți, astfel încât să îți poți pune la treabă și inima și fundul.

-fă genuflexiuni

Așază-te cu picioarele depărtate în fața oglinzii. Lasă-ți greutatea corpului pe călcâie și lasă-te pe vine până ce coapsele sunt paralele cu podeaua. Fă o pauză de 1-2 secunde înainte de a te întoarce la poziția inițială, apoi ridică-te ușor. Fă între 10-20 de genuflexiuni în fiecare zi.

Citește și 5 obiceiuri zilnice care te fac să te îngrași. La numărul 1 îți va fi greu să renunți

Nu ai mai mâncat produse de la fast food de mult și nici dulciuri, ai făcut exerciții fizice în mod regulat, dar tot nu reușești să slăbești? Ai obosit să încerci toate metodele posibile? Ei bine, în acest caz ar trebui să știi că fiecare dintre noi are anumite obiceiuri care ne fac să ne îngrășăm. Rutina de dimineață ne poate împiedica să obținem corpul visurilor noastre. Iată care sunt lucrurile care ne fac să ne îngrășăm:

1. Dormi prea mult

Când dormi foarte puțin, corpul tău va elibera un nivel mai ridicat de hormon al stresului, numit cortizol, care îți mărește brusc pofta de mâncare. Totuși, nu îți face bine nici să dormi prea mult. Dacă dormi mai mult de zece ore de somn pe noapte, vei avea un indice corporal mai mare. Nu e de mirare că doctorii insistă să dormi între 7 și 9 ore în fiecare noapte.

2. Te pregătești pe întuneric

Trebuie să deschizi jaluzelele și perdelele imediat după ce te trezești. S-a descoperit că lumina albastră a razelor de dimineață îți ridică rata metabolică și îți ajută corpul să își adune energia pentru ziua următoare. E important să primești lumină solară chiar și pentru 20-30 de minute.

3. Nu îți faci patul

S-ar putea să sune puțin bizar, dar e adevărat. S-a descoperit că oamenii care își fac patul dorm mai bine decât ceilalți, iar un somn sănătos este principala cale spre o greutate sănătoasă.
Acest lucru te încurajează să îți menții și restul camerei curat, deoarece chiar și cel mai frumos dormitor arată neîngrijit dacă patul nu este făcut. De asemenea, dacă ai patul făcut, întregul dormitor va arăta mai bine.

4. Uiți să te cântărești

Cercetătorii de la Cornell University au descoperit că a te cântări zilnic este o tehnică eficientă pentru perioadele în care vrei să slăbești, deoarece îți ridică moralul. Cel mai bun moment pentru a face asta e dimineața, înainte de a bea sau de a mânca ceva. Pierzi apă peste noapte, așa că vei avea rezultatul cel mai precis.

5. Mănânci prea puțin la micul dejun

Un studiu efectuat la Universitatea din Tel Aviv a arătat că oamenii ar trebui să se răsfețe cu un mic dejun copios în fiecare dimineață. Un mic dejun echilibrat, de aproximativ 600 de calorii, ar trebui să includă proteine din carne, carbohidrați și desert, astfel încât să îți fie mai ușor să îți urmezi dieta.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus