Connect with us

Cum să dai o formă perfectă sprâncenelor tale chiar la tine acasă

FASHION & BEAUTY

Cum să dai o formă perfectă sprâncenelor tale chiar la tine acasă

Dacă nu ai timp să ajungi la salonul de înfrumusețare nu îți face griji – poți să te ocupi chiar tu de sprâncenele tale. Ține minte că sprâncenele mai groase sunt mereu la modă, deoarece îți pun mai bine ochii în evidență. Iată cum le poți oferi sprâncenelor tale forma perfectă, folosindu-te de un pieptene pentru sprâncene, un creion, niște pensete și cremă de epilare:

Dacă sprâncenele tale sunt rare și nedefinite

Umple partea de jos a sprâncenei cu creion pentru sprâncene. Nu apăsa prea tare pe creion și aplică-l în direcția creșterii firelor de păr. Piaptănă în jos părul astfel încât să poți să umpli partea de sus cu creionul. Umple partea de sus a sprâncenei cu creionul. Nu apăsa prea tare pe creion și aplică-l în direcția creșterii firelor de păr.Definește coada sprâncenei folosind o pensulă și o cremă colorată ceva mai pigmentată decât creionul. Arcuiește sprânceana.
Aplică gel pe întreaga sprânceană pentru a te asigura că firele de păr stau la locul lor toată ziua.

Sprâncenele care arată urât îți strică înfățișarea. E posibil să le dai o formă fără durere.

Ia un creion de sprâncene și desenează forma pe care ți-o dorești. Asigură-te că desenezi o formă perfectă. Aplică niște cremă depilatoare pe marginile formei pe care ai desenat-o cu creionul.
Aplică crema depilatoare atât sus, cât și jos. Așteaptă cinci minute și îndepărtează crema cu un prosopel. Bucură-te de magia de a avea sprâncene perfecte în numai cinci minute.

Iată și cum poți avea niște sprâncene groase și dese cu ajutorul unor remedii naturale:

1. Folosește un amestec de uleiuri exotice

Această rețetă te va ajuta să ai niște sprâncene (dar și gene) mai puternice și mai lungi. Într-o sticluță mică, amestecă ulei de cocos și ulei de ricin în proporții egale, apoi adaugă o
linguriță de ulei de avocado. Aplică amestecul pe sprâncene cu ajutorul unei pensule de rimel sau chiar cu degetele.

2. Gel delicat cu vitamine

Acest amestec te va ajuta să îți repari și să îți fortifici sprâncenele, făcând firele de păr să fie delicate și strălucitoare. Amestecă o linguriță de gel de aloe, două lingurițe de ulei de
ricin și două capsule de vitamina E. Aplică amestecul cu o pensulă sau cu degetele înainte să mergi la culcare și clătește-te de dimineață.

3. Mască facială din lapte

Laptele conține proteine, vitamina B, acid lactic și calciu. El poate să îți repare și să îți protejeze părul, stimulând în același timp producția de colagen. Înmoaie un bețișor de urechi în lapte și aplică-l pe sprâncene. Lasă laptele să se usuce și apoi clătește-te cu soluția ta obișnuită de curățat.

4. Folosirea uleiurilor esențiale

Ca să obții cele mai bune efecte, folosește ulei din arbore de ceai sau ulei de lavandă, care sunt cunoscute pentru proprietățile lor calmante, fortifiante și hidratante, împreună cu niște
uleiuri de bază, de cocos, măsline sau ricin. Amestecă-le și masează-ți ușor sprâncenele. Repetă tratamentul zilnic. Ai grijă să testezi uleiurile alese înainte de a le folosi, ca să vezi dacă nu ai reacții alergice.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus