Connect with us

10 trucuri GENIALE de machiaj care te vor face să arăți SUPERB

FASHION & BEAUTY

10 trucuri GENIALE de machiaj care te vor face să arăți SUPERB

Machiajul poate face o minuni și poate transformă o femeie „normală” într-o adevărată stea de la Hollywood. Acesta este motivul pentru care femeile din întreaga lume cheltuie atât de mult timp și bani încercând să arate impecabil. Dar care sunt trucurile de machiaj care pot face într-adevăr o diferență?

1. Dacă vrei ca rimelul tău colorat şi fardurile de ochi să pară mai intense, aplică puţin creion dermatograf alb pe pleoapă şi pe gene înainte de aplicarea rimelului şi a fardului.

2. Atunci când îţi aplici rimelul, încearcă să îţi păstrezi privirea îndreptată spre înainte şi bagheta rimelului cât mai dreaptă, pentru a evita să te murdăreşti de mascara.

3. Evită să aplici rimel pe genele inferioare în cazul în care ochii tăi nu au dimensiuni foarte mari, întrucât acest lucru îţi va face ochii să pară mai mici decât sunt.

4. Dacă vrei să te asiguri că îţi trasezi o codiţă de tuş perfect dreaptă, încearcă să foloseşti un card de credit pe post de şablon.

5. Dacă vrei să te asiguri că dermatograful tău nu se va întinde, aplică deasupra un fard în aceeaşi nuanţă, care va ajuta la fixarea dermatografului.

6. Dacă vrei să îţi alungeşti genele pe parcursul zilei însă nu vrei să capeţi un aspect prea dur, alege să porţi rimel într-o nuanţă de maro.

7. Este foarte important ca atunci când îţi aplici crema de ochi, să foloseşti gesturi delicate şi să nu aplici prea multă presiune. Degetul mijlociu este cel mai bun pentru a face acest lucru.

8. Pentru a da impresia de ochi mai mari, aplică dermatograf alb pe linia apei şi puţin fard deschis la culoare în colţul interior al ochiului.

9. Dacă vrei să micşorezi vizual ochii, aplică un dermatograf închis la culoare de jur împrejurul ochilor sau pe linia mucoasei.

10. Dacă vrei ca genele tale să pară mai groase şi mai dese, aplică puţină pudră de talc pe acestea înainte de a te da cu rimel.

Citește și 6 semne că iubita ta este o femeie adevărată și nu o copilă cu care îți pierzi timpul

Fetele și femeile sunt două ipostaze diferite ale femininului. Ele înțeleg și interacționează cu lumea în mod foarte diferit. Dacă o fată vrea atenție, o femeie își dorește respect. Diferența dintre ele se datorează gândirii. A fi femeie nu depinde de vârstă, ci de maturitate. Femeile adevărate există, doar că sunt mai greu de găsit. Bărbații ar trebui să se concentreze la a găsi femeia potrivită și să nu se încurce cu fetele. Iată cum poți deosebi femeile de femei:

1. Fetele fac totul pentru atenție, iar femeile vor respect

O fată ar face orice pentru a primi atenție – de la a se machia în exces până la a purta haine provocatoare. Femeile sunt diferite – ele vor să fie respectate. Conștiința respectului ar trebui să existe încă din copilărie, indiferent de mediul social în care crește cineva. Respectul este un mod silențios de a-ți exprima sentimentele pentru cineva. Este un mijloc de comunicare non-verbală, care ajută la construirea unor relații puternice, de nezdruncinat.

2. Rețelele de socializare reprezintă un adevărat univers pentru fete

Fetele sunt obsedate să fie reginele rețelelor de socializare și nu ar vrea să-și piardă niciodată acest statut. Nu fac niciodată eforturi pentru ca relația lor să meargă, ci numai ca să dea bine online. Pentru fete, Facebook, Instagram etc. sunt o prioritate, iar femeile își pun relațiile pe primul loc. De fapt, obsesia pentru rețelele de socializare ar putea fi motivul pentru care fetele sunt încă singure. Acest lucru se explică în mai multe feluri. Pe de-o parte, ele uită să-și folosească vorbele. Pe rețelele de socializare dai doar click și like, dar atunci când ieși cu oamenii, trebuie să-ți folosești cuvintele, nu tastatura. Pe de altă parte, par disperate. Nimic nu strigă mai tare „disperare” decât postările zilnice despre ce înseamnă să fii singură, despre ura pentru bărbați sau decât postările cu rochii de mireasă pentru o nuntă care nu are încă un mire.

3. Fetele pretind că au grijă de siluetă, iar femeile mănâncă orice vor

În fața iubiților fetele se prefac întotdeauna că sunt atente la sănătate și își comandă mereu salate. Ele mănâncă sănătos deoarece vor ca ceilalți să le iubească trupul. La femei, lucrurile stau invers – mănâncă sănătos deoarece își iubesc ele corpul.

4. Fetele nu-și cunosc limitele

Atunci când vine vorba de petreceri, fetele se distrează ca niște animale, iar femeile preferă să rămână mai civilizate. O fată nu își știe limitele, iar femeile nu și le depășesc niciodată.

5. Fetele falsifică gemetele sau plăcerea

Fetele sunt prea imature pentru a reuși să îl facă pe partenerul lor să înțeleagă ce le place și ce ar trebui să facă, în timp ce femeile nu s-ar da în lături de la a avea o discuție serioasă cu partenerul lor dacă lucrurile nu merg bine pe plan intim.

6. Fetele și femeile își petrec timpul în mod diferit

Fetele își petrec mai tot timpul uitându-se la televizor sau aducându-și profilele de pe rețelele de socializare la zi, iar femeile își petrec cea mai mare parte din timp muncind și făcând lucruri productive, dar și alături de partenerul lor.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus