Connect with us

8 secrete ale dermatologilor pentru o piele curată și frumoasă. Numărul 4 face diferența!

FASHION & BEAUTY

8 secrete ale dermatologilor pentru o piele curată și frumoasă. Numărul 4 face diferența!

Dermatologii sunt cei care dețin secretele profesionale de frumusețe, eu știu ce agenți de îngrijire trebuie să folosim, ce mască să alegem și, în general, ce trebuie să facem ca să ne menținem pielea radiantă. Iată care sunt câteva dintre cele mai interesante trucuri pe care ți le împărtășesc dermatologii în legătură cu îngrijirea pielii.

1. Curățare delicată

Curățarea atentă, fără agenți agresivi, este unul din principalele secrete ale dermatologilor. Alege un produs care conține ceramide (substanțe grase), ele îți permit să îți hidratezi pielea. Toamna este bine să folosești lapte demachiant și gel pentru spălare și de asemenea, loțiuni tonice fără alcool și acizi.

2. De câtă cremă am nevoie?

Dermatologii folosesc regula de mai mult înseamnă mai bine, adică să pui în palmă suficientă cremă. Alege un dozaj cât jumătate de lingură, cantitatea fiind suficientă cât să fie aplicată în două straturi, crema fiind atât de importantă pentru menținerea aspectului tânăr al pielii.

3. Apă termală pentru piele uscată

Pentru a menține elasticitatea pielii, dermatologii folosesc un aerosol cu apă termală care conține cupru, fier, sodiu și calciu. În apă este adăugat un complex de minerale care include seleniu, pentru a proteja contra radiațiilor ultraviolete ce sunt prezente pe tot parcursul anului, nu doar vara.

4. Mai puțin e mai bine

Ia borcane și recipiente de produse mai mici. Odată cu expirarea termenului de valabilitate, utilitatea proprietăților agenților cosmetici slăbește și substanțele active nu mai aduc rezultatul dorit. Astfel, vei folosi cremele la potențialul lor maxim și vei avea parte de efectele pe care le-au promis.

5. Pozițiile corecte

Menținerea capului în jos îmbunătățește circulația sângelui și fluxul de oxigen conferă pielii strălucire. Orele regulate de yoga contribuie, de asemenea, la reducerea procesului inflamator al pielii și diminuează stresul.

6. Lenjeria de pat potrivită

Ridurile apar și în timpul somnului din cauza materialului din care este făcută fața pernei pe care dormi. O față de pernă din mătase nu va permite formarea ridurilor deoarece pielea va aluneca. De asemenea, schimbă des fața de pernă pentru a evita încărcarea tenului din cauza materialului pe care dormi.

7. Complexul de îngrijire este mai eficient

Crema de protecție solară și antioxidanții sunt cel mai bine de folosit dimineața. Retinoizii, cremele bazate pe vitamina A, luptă împotriva ridurilor, a încărcării pielii și a petelor de pigmentare, iar peptizii, produșii pentru piele mai sensibilă, e bine să fie folosiți noaptea. Acest complex funcționează mai eficient împreună. E recomandat să folosești ambele creme, în fiecare dimineață și seară. Este un obicei sănătos pe care ți-l poți forma.

8. Protecție de toamnă

Pe timpul toamnei, cremele mai dense sunt recomandate, nu gelurile! Compoziția lor ar trebui să conțină acid hialuronic, vitaminele C și E, ceramide și aloe. Exfoliază cu grijă stratul de la suprafața pielii care s-a format pe timpul verii și folosește uleiuri naturale pentru a hrăni pielea.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus