Connect with us

Cum a fost la Săptămâna Modei de la New York și întâlnirea cu faimosul Philipp Plein

ADELINA

Cum a fost la Săptămâna Modei de la New York și întâlnirea cu faimosul Philipp Plein

Bine v-am regăsit, prieteni!

După cum știți încă mă aflu la New York, însă pe picior de plecare din păcate. A fost un scurt trip în orașul meu preferat, dar cu un program bine ales, încărcat cu multe evenimente speciale.

Am venit în mod deosebit pentru prezentarea Pilipp Plein din cadrul Festivalului de Modă New York Fashion Week, dar și să iau parte la o cină exclusivistă organizată chiar în casa creatorului din New York, unde au participat personalități și nume extrem de importante din lumea modei și nu numai. Am fost onorată să aflu că pe acea listă atent selecționată sunt și eu, împreună cu viitorul meu soț, Virgil.

Pe lângă faptul că îi urmăresc activitatea de ani de zile, chiar să îl vizitez acasă la el pe unul dintre creatorii mei preferați, nu este un lucru de neglijat deloc, ba mai mult, de pus la CV :)).
Totul a fost la superlativ. Am fost întâmpinați cu zâmbete largi, stări pozitive, complimente și bună-dispoziție la extrem. Am făcut schimb de păreri, poze, chiar și conturi de Instagram :)), am râs și ne-am distrat pe cinste.

Casa lui Philipp arată superb. Știm cu toții că este un bărbat rafinat și cu bun-gust. Femeile ce-i stau alături spun multe despre el. Prezențe feminine râvnite de mulți bărbați, extrem de grațioase. Nu știu câți dintre voi cunoașteți faptul că, înainte de a fi creator de modă, el făcea mobilă. Ce-i drept, și acolo se pricepea foarte bine. Ar fi putut să le facă în paralel, cu siguranță succesul ar fi fost garantat.

Are o echipă de profesioniști în spate. Fiecare este responsabil de un departament anume și sunt toți foarte uniți. Organizarea este în grafic, chiar și când vine vorba despre un dinner-party la el acasă. În poze se pot vedea aranjamentele florale deosebite, decorate special pentru eveniment, dar și zecile de torturi delicioase, pregătite pentru invitații de la cină.

Printre alții, am avut plăcerea să-l cunosc și pe Jonathan Cheban, chiar prietenul de confesiuni al lui Kim Kardasian. Sunt mare fan al reality-ului difuzat pe E!Entertainment. Este un tip popular, fără fițe, foarte comunicativ și prietenos. M-a încântat să stau de vorba cu el și să-l descopăr altfel decât m-a ajutat televizorul să o fac.

Philipp este un tip cu simțul umorului, dar și foarte muncitor. Se implică în tot ceea ce face și asta s-a văzut și pe podiumul de la New York Fashion Week unde și-a lansat colecția.

Prezentarea colecției toamna-iarnă 2018-2019 a fost uimitoare. A avut-o ca special guest pe Irina Shayk, o prezență răpitoare, mult mai frumoasă decât în poze. Și, gândiți-vă că asta o spun eu, ca femeie.

Show-ul a fost la cote maxime, având că tema invazia în Spațiu.
Noua colecție este superbă, așa cum ne-a obișnuit și până în prezent. Având doar 4 zile la dispoziție, am bifat și câteva dintre cele mai importante obiective turistice din oraș. Am început cu Times Square, Empire State Building, Central Park, American Museum Of Natural History, Madame Tussauds, Oculus, World Trade Center, Brooklyn Bridge, dar și locuri minunate precum rooftop-uri sau străzi faimoase unde s-au filmat scene din filmele pe care le-am urmărit cu mare interes la TV, pe Netflix sau în cinematografe.

A fost destul de frig, temperaturile fiind aproximativ asemănătoare cu cele din România din această perioadă, însă fiind un oraș aproape de apă, cele câteva grade în minus se resimt mult mai dur decât s-ar simți în mod normal, fără prezența apei în jur.

Zborul către New York a fost ușor, poate și pentru faptul că iubesc să dorm și să citesc în avion, iar cele 13 ore au trecut rapid. Pentru mine este a 6-a oară când vizitez America, de care practic sunt îndrăgostită, iar pentru Virgil, prima dată. I-a plăcut foarte mult, drept pentru care deja plănuim să repetăm experiență americană în scurt timp. Acum nu ne rămâne decât să primim și acordul bebelușului pentru că este primordial și nu vrem să-l supărăm cu zborurile lungi.

Abia așteptăm să ne reîntoarcem în țară și să dăm fuguța la Femme Boutique unde să-l vedem pe bebe în ce poziții se relaxează, dar și cum evoluează. Se dezvoltă foarte repede și într-un mod sănătos.

Dacă vreți să îmi fiți alături în toate peripețiile și să vedeți toate lucrurile pe care le fac, nu uitați să mă urmăriți pe contul Travel With Adelina!

Vă pupăm cu mult drag!
♥️

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus