Connect with us

Cele mai frumoase 4 ZODII din zodiac. Tu te regăsești printre ele?

FASHION & BEAUTY

Cele mai frumoase 4 ZODII din zodiac. Tu te regăsești printre ele?

Frumusețea vine atât din interior, cât și din exterior. Studiile au demonstrat că marea majoritate a femeilor care sunt considerate frumoase se regăsesc în câteva dintre aceste zodii. Iată care sunt principalele zodii din care se spune că fac parte femeile frumoase.

Taur

Frumusețe și inteligență- găsești setul complet la o femeie Taur.

Deși nu are o frumusețe comună pe care o vezi la toate fetele aranjate din jurul său, atrage atenția tocmai pentru că este aparte. Se aseamănă în schimb cu fotomodelele din reviste de prestigiu. Trăsăturile sale, mai cu seamă zâmbetul și ochii, pot cuceri pe oricine. Este delicată, dar mai ales foarte amuzantă. Pe lângă aspectul plăcut, are o atitudine foarte sociabilă și vei vrea să petreci cât mai mult timp în jurul ei după ce ajungi să o cunoști.

Ce este cel mai important este că femeia Taur este foarte inteligentă. Îi place să dezbată o mulțime de subiecte și dispune și de resursele necesare.

Rac

Adorabilă, dar și puternică- așa este definită cel mai bine o femeie Rac. Deși are un chip de copil, cu trăsături fine, este de fapt o femeie puternică, gata să ia inițiativa. Este de asemenea foarte carismatică și poți să o îndrăgești din prima clipă. Nu va purta niciodată o mască, iar faptul că este naturală, atât fizic cât și în atitudine, este unul dintre cele mai mari atuuri ale ei.

Te vei mândri cu siguranță dacă ai o femeie Rac lângă tine !

Săgetător

Femeia Săgetător debordează energie și senzualitate. Din punct de vedere fizic, este invidiată de femeile din jurul ei și întoarce toate privirile bărbaților. Majoritatea femeilor Săgetător au măsurile ideale. Nu depune un efort special ca să arate senzațional și să atragă atenția. Totul vine natural pentru ea – nu se forțează să pară ceea ce nu este și nici nu abuzează de machiaj. Încrederea în sine este un alt punct forte care îi conturează personalitatea. Ceilalți se simt atrași de ea și datorită stării sale de spirit. Este mereu cu zâmbetul pe buze și îi face și pe ceilalți să zâmbească și vei vrea să ajungi în compania ei cât mai des fără să îți dai seama.

Fecioară

Femeia Fecioară cucerește prin inteligență. Este într-o continuă dezvoltare personală pentru că îi place să fie mereu informată și să profite de toate oportunitățile care îi pot aduce beneficii. Este foarte sociabilă și vei avea mereu o parteneră pricepută de dezbateri în ea. Știe atât de multe lucruri, din orice domeniu, că te va uimi.
Trăsăturile sale fizice se aseamănă cu cele ale unui fotomodel – ochii mari, părul des și voluminos, mâini fine și postură de balerină. Emană senzualitate prin toți porii.

Dar fizicul pălește în fața atitudinii sale ferme și stilate, care atrage orice bărbat.

Pești

Femeia Pești este cea mai feminină și elegantă dintre toate semnele zodiacale. Frumusețea sa este depășită doar de carisma care vine din interior și, având numeroase calități, iese mereu în centrul atenției.
Nu este o femeie foarte încărcată – cu mult machiaj sau trăsături pronunțate. Dimpotrivă, are trăsături angelice iar acestea îi conturează o frumusețe aparte, care este greu de șters din minte.

Deci, dacă vei întâlni o femeie Pești vei fi cucerit de privirea ei misterioasă și în același timp inocentă.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus