Connect with us

Dacă iubita ta face aceste lucruri fără să o rogi, să te căsătorești cu ea!

Uncategorized

Dacă iubita ta face aceste lucruri fără să o rogi, să te căsătorești cu ea!

Cu toții știm cum arată dragostea adevărată. Ei bine, cel puțin majoritatea dintre noi au o idee despre cum arată cu adevărat. Unii dintre noi au fost chiar privilegiați și au experimentat cu adevărat fericirea de a fi îndrăgostiți de cineva care îi iubește. Mulți vor susține faptul că nu există niciun sentiment în lume care să fie comparat cu cel pe care îl ai atunci când îndrăgostit de cineva. De aceea, probabil și tu petreci mult timp căutând dragostea adevărată.

Cu toate acestea, căutarea iubirii poate avea ca rezultat mai multe dezamăgiri. De aceea, mulți bărbați vor încerca să își evalueze șansele înainte de a se implica în orice angajament față de o relație. Semnalele timpurii pe care ți le transmite sunt cele mai importante.

Dacă persoana pe care o placi face multe dintre lucrurile enumerate aici, atunci este probabil o femeie care merită tot interesul tău:

1. Nu are nicio problemă să admită că te place.

Nu joacă jocuri și nu te înnebunește. Nu vrea să te țină în lesă și este foarte sinceră cu privire la intențiile ei. Nu simte nevoia să te facă să muncești prea mult pentru ea pentru că ea e deja interesată necondiționat de tine.

2. Nu are nici o problemă în a prelua conducerea din când în când.

Ea nu are probleme în a lua deciziile în relație. Nu se teme să îți spună ce film vrea să vadă sau unde ar trebui să luați cina. Ea este expresivă și onestă. Ea nu are nicio problemă cu a face planuri pentru amândoi, chiar și atunci când nu îi ceri asta.

3. Are o viață în afara relației.

Are o viață în afara relației cu tine și asta e un lucru bun. Aceasta înseamnă că nu este dependentă exclusiv de tine și că nu se va lăsa definită doar prin a fi prietena ta. Ea este ambițioasă și dorește, de asemenea, să-și facă un nume pentru ea însăși.

4. Te respectă.

Ea te tratează cu mare respect. Îți respectă visele și opiniile, chiar dacă uneori poate să nu fie de acord cu ideile tale. O persoană care merită interesul tău te va sprijini mereu pentru că își dorește să fii cea mai bună versiune a ta și să fii fericit.

5. Nu te tratează ca pe o sursă financiară nelimitată.

Are o slujbă stabilă și un flux de venituri. Ea nu se bazează pe tine pentru cadouri și accesorii de lux. Dacă își dorește ceva, este capabilă să obțină acel lucru pe cont propriu. Știi că relația este reală pentru că nu te tratează ca pe un bancomat.

6. Este independentă și puternică.

Are obiective și vise proprii și nu are rețineri în a munci pentru ele. Se poate apăra în situații compromițătoare și nu se întoarce la tine de fiecare dată când se confruntă cu o problemă. E o fată mare care poate avea grijă de ea însăși.

7. Îți susține visele și obiectivele.

Știe că ai țeluri în viață și nu dorește niciodată să servească drept o barieră pentru visele tale. Ea este suporterul tău numărul unu și nu te va descuraja niciodată, ba chiar te va încuraja să urmezi lucrurile de care ești cu adevărat pasionat.

8. Ea joacă un rol activ în viața voastră intimă.

Nu doar stă pur și simplu acolo și așteaptă să termini. Întotdeauna încearcă să facă un efort pentru a face fiecare experiență amoroasă una memorabilă, păstrând lucrurile distractive, pline de viață și interesante.

9. Ea este un bun ascultător.

Ori de câte ori ai probleme, simți întotdeauna că poți apela la ea pentru a te ajuta să le rezolvi. E mai mult decât o fată cu care te distrezi. Ea este și cea mai bună prietenă a ta.

10. Nu are nici o problemă în a te prezenta prietenilor și familiei.

Te place atât de mult încât este dispusă să te includă în propriile cercuri sociale. Știi că prietenii și familia ei sunt foarte importanți pentru ea și faptul că ea vrea să te integreze în acele grupuri sociale este întotdeauna un semn de confort.

11. Nu vorbește niciodată despre tine ori de câte ori nu ești în jur.

Ea te respectă prea mult pentru a vorbi cu alții despre defectele și neajunsurile tale. Nu face asta niciodată în compania altor oameni doar ca să te umilească. Întotdeauna vrea să fie constructivă, deoarece crede în potențialul tău.

12. Nu are nici un bagaj emoțional.

Nu are resentimente din relațiile anterioare și nu trebuie să-ți faci griji că se gândește încă la un fost. Ea a trecut deja peste toate experiențele din trecut și acesta e un semn bun pentru viitor.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus