Connect with us

Dăm startul maratonului de cumpărături! Uite ce să cumpărăm pentru primăvară-vară

FASHION & BEAUTY

Dăm startul maratonului de cumpărături! Uite ce să cumpărăm pentru primăvară-vară

Cloud No 9 Pop-Up Store da startul maratonului de shopping de primăvară

Invitată specială: Diana Dumitrescu

Cloud no 9 Pop-up Store își redeschide porțile pe 24 și 25 martie, între orele 10.00 și 22.00 la București Mall Vitan, unde peste 50 de designeri români dau startul maratonului de shopping de primăvară și așteaptă publicul să descopere noile colecții într-o ediție exuberantă, care trasează tendințele sezonului.

Ediția de primăvară va fi una solară, veselă și foarte chic, sub mesajul Bloom&Shine, iar cei prezenți la eveniment își vor putea reînnoi garderoba cu cele mai noi accesorii, ținute realizate de designeri români.

Invitata specială a acestei ediții va fi Diana Dumitrescu, prezentă cu piesele din colecția “Confident”, realizată împreună cu bluzat.ro: “Sunt piese versatile, ținute cu care putem atrage toate privirile atât în timpul zilei, cât și la o petrecere, o ieșire seara în oraș, accesorizate diferit, cu imaginație, naturalețe și în același timp cu multă încredere”, declară Diana Dumitrescu.

Printre expozanții ediției de primăvară din 24 – 25 martie, de la București Mall Vitan se numără Otilia Flonta, Lure Studio, Ana Pârvan, Ioana Preda, Shakara, Natalia Țurcanu, Monica Ivanovici, Minelli, Christine on the Clouds, Irene Mohorea, Atelier Faiblesse, BonBons by Monica Rădulescu, Piu Concept Atelier, Mirabilis Art Jewelry.

Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat în 2012 din dorința de a descoperi tineri creatori români și de a contribui la transformarea poveștilor de dragoste pentru design în povești de succes. Cloud No 9 Pop-Up Store este locul care concentrează creativitatea celor mai talentați designeri români și comorile care le poartă numele, amprenta, personalitatea.
Ediția de primăvară – vară va avea loc pe 24 – 25 martie la București Mall Vitan, iar mai multe detalii se pot găși pe pagină oficială de Facebook, aici.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus