Connect with us

8 piese vestimentare care îi fac pe bărbați să se îndrăgostească de tine. Uite ce îi atrage

FASHION & BEAUTY

8 piese vestimentare care îi fac pe bărbați să se îndrăgostească de tine. Uite ce îi atrage

Potrivit oamenilor de știință, la prima vedere apreciem oamenii în funcție de trei parametri de bază: aspect, voce și retorică. S-a dovedit faptul că doar 7% din prima impresie depinde de subiectele de conversație, 38% – de voce și ton, iar 55% de aspectul exterior. Prin calcule simple și dovezi științifice, putem concluziona că într-adevăr haina îl poate face pe om, cel puțin la o primă întâlnire. Prin urmare, iată ce elemente din garderoba unei femei generează un interes general pentru bărbați.

1. Rochii cu printuri florale

Rochiile cu printuri florale sunt boeme, romantice și foarte feminine. Iar bărbații au apreciat mereu ceva ce exprimă feminitate și gingășie. De aceea, rochiile cu un astfel de print sunt o opțiune excelentă pentru vară.

2. Blugi clasici și calitativi

Blugii clasici sunt mai buni decât orice tip de construcție vestimentară sau pantaloni transparenți. Printr-o vestimentație simplă ai putea atrage atenția celorlalți mult mai ușor și într-un mod mai pozitiv.
În plus, blugii clasici sunt foarte ușor de asortat și poți să te joci cu stilurile și accesoriile.

3. Pulovere

Puloverele confortabile , în special supradimensionate, fac imaginea foarte senzuală și totuși senină. Puloverul face clar faptul că te simți în armonie cu aspectul tău, îți permiți să porți haine confortabile și tot să te simți frumoasă și atrăgătoare.

4. Hainele sportive și părul prins în coadă

Faptul că o fată poate iubi sportul îi oferă puncte suplimentare în ochii unui tip. Pe jacheta a apărut logo-ul echipei preferate? Chiar mai bine – este un subiect nou pentru conversație. Dar secretul principal constă în faptul că dacă porți haine sport pari mai lipsită de griji și mai prietenoasă.

Același lucru este valabil și pentru cozi . Cozile oferă o serie de avantaje: ele oferă o oportunitate de ți se vedea umerii fragili, gâtul subțire și urechile mici. Poate exista ceva mai feminin și mai rafinat?

5. Rochie cu crepeu

Faptul că misterul este un punct cheie pentru atractivitatea unei femei este un lucru bine-cunoscut. Și cel mai bine, acest principiu este demonstrat de rochii seducătoare și fuste cu o tăietură înaltă . Pielea frumoasă a șoldului, care cade ocazional în câmpul vizual, stimulează interesul și atrage atenția mai bine decât orice fustă mini.

6. Șepci

Deși ar putea părea ciudat, purtarea unei șepci te poate face mai atrăgătoare în ochii celorlalți.
Se poate crea o imagine a unei femei relaxate, sportive, sigură pe sine.

7. Cămașă simplă

Orice femeie ar trebui să aibă în garderobă o cămașă albă simplă. O cămașă simplă albă , care nu este supraîncărcată cu elemente excesive, printuri mari și aplicații strălucitoare aproape întotdeauna face o impresie bună. Este ideală pentru mersul la birou. Desigur, în afara spațiului de lucru, acest element al dulapului poate fi de asemenea utilizat pentru a crea o imagine mai naturală și mai rafinată – în combinație cu blugi și o geantă mai deosebită.

8. O fustă creion

Fusta creion, datorită croiului, și în combinație cu tocurile înalte forțează practic fetele să se miște mai lent și mai ușor. De asemenea, astfel de fuste, de regulă crează impresia unei siluete tip clepsidră.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus