Connect with us

4 exerciții pentru femei care tonifiază ABDOMENUL în cel mai scurt timp

LIFESTYLE

4 exerciții pentru femei care tonifiază ABDOMENUL în cel mai scurt timp

Mulți instructori de fitness complică procesul exercițiilor atunci când vine vorba de a-ți defini și tonifia abdomenul. Într-adevăr, nu aveți nevoie de multe variații de exerciții. Principalul lucru care contează cel mai mult este alimentația ta, cumulată cu exercițiile care sunt eficiente și antrenează întreaga musculatură de pe abdomen.

În articolul de astăzi, vă prezentăm această parte din proces, și anume care sunt exercițiile pe care trebuie să le faci pentru a avea un abdomen perfect.

Semi-cumpăna

Stai pe podea, ridică un picior spre spate cât de mult poți. Cu brațele întinse în față, întoarce-te spre o parte a corpului și apoi spre cealaltă. Repetați acest exercițiu de zece ori.

Ferăstrăul uman

Stai întins, sprijinit pe antebrațe și pe vârfurile picioarelor. Umerii trebuie să fie perpendiculari pe antebrațe. Deplasează picioarele înainte și înapoi prin alunecare pe podea, aducând umerii în fața coatelor, apoi retrage din nou picioarele. Nu uita să îți păstrezi mereu abdomenul încordat.

Ridicări de picoare

Mai întâi, întinde-te pe spate și pune-ți mâinile pe podea. Ridică picioarele în aer și țineți-le suspendate pentru câteva secunde. Coboară picioarele fără să atingi podeaua și apoi ridică-le din nou. Repetă acest exercițiu de 10 ori.

Păianjenul

Stai în poziția de planșă, brațele poziționate sub umeri și cu picioarele depărtate la nivelul umerilor. Din această poziție de început, adu genunchiul drept la exteriorul cotului drept fără a schimba greutatea pe partea stângă. Întoarce-te la poziția de pornire și schimbă picioarele, aducând genunchiul stâng la cotul stâng. Păstrează greutatea corporală centrată pe tot parcursul.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus