Connect with us

5 lucruri pe care nicio femeie nu ar trebui să le primească de la iubitul ei

LIFESTYLE

5 lucruri pe care nicio femeie nu ar trebui să le primească de la iubitul ei

Este timpul ca femeile să își susțină punctul de vedere și să fie independentele. E timpul să fii puternică, determinată și sexi – toate fără un bărbat lângă tine.

De mici, femeile sunt învățate că nunta e momentul cel mai important din viața lor. E timpul să uiți de acest mit. Crezi sau nu, nu ai nevoie de un bărbat să îți cumpere lucruri sau să te ducă în călătorii și există anumite lucruri pe care femeile nu ar trebui să le facă niciodată pentru bărbați. În schimb, poți să te bucuri de viață singură.

Multe femei singure se complac în capcana așteptării unui bărbat care să le facă viața mai frumoasă. Dacă te încadrezi în această categorie, e timpul să îți schimbi atitudinea dacă vrei să fii cu adevărat fericită.

Te vei dezvolta cel mai bine și vei evolua dacă vei cunoaște lumea pe cont propriu, vei ieși, vei explora și nu îți va fi teamă să faci aceste lucruri singură.
Iată câteva lucruri pe care nu ar trebui să le aștepți niciodată din partea unui bărbat:

1. Să îți cumpere bijuterii

Toată lumea știe că diamantele sunt cel mai bun prieten al unei femei, dar de ce să aștepți acest cadou din partea unui bărbat? În plus, poți fi sigură că vei aprecia mai mult o bijuterie și îți va plăcea mai mult dacă ți-o cumperi singură.

2. Planificarea unei vacanțe

De ce să aștepți un partener de călătorie atunci când ai două picioare puternice? Vacanțele de una singură sunt experiențe care îți pot lărgi perspectiva mult mai mult decât ar face-o cele în compania unui bărbat. Așa că nu aștepta un partener și alege destinația care crezi că te-ar îmbogăți cultural.

3. Întâlniri de dragul întâlnirii

Plănuiește o întâlnire cu tine sau cu prietenele tale într-un local special. Decât într-o companie proastă, mai bine pec ont propriu- te-ai bucura mai mult de o seară în oraș.

4. Mută-te într-un loc nou

Nu te mai regăsești în orașul în care locuiești? Saupoate ai avut mereu o atracție inexplicbilă față de un oraș anume din țara ta sau din afară? Oriunde vrei să mergi, du-te. Doar fă-o. Ai o singură viață și tu decizi cum să ți-o trăiești. Nu aștepta ca cineva să îți dea un imbold să pleci departe, acolo unde îți dorești cu adevărat să fii.

5. Schimbarea stilului de viață

Nu îți place viața ta în acest moment ? Îți dorești alte obiecte în dulapurile tale și alte produse în frigiderul tău, dar crezi că nu are rost să te gândești prea mult la asta pentru că oricum ești singură ? Greșești. Nu trebuie să ai un partener ca să faci o schimbare în viața ta sau ca să gătești mai mult, mai bine și mai sănătos.

6. Un portret de familie

“Familia” ta are labele blănoase și atitudine de divă față de alimentele uscate? Perfect, aceasta e familia ta și merită un portret. Angajează un fotograf și celebrează personalitățile care te fac să te simți iubită.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus