Connect with us

În față sau în lateral? În ce direcție se uită bărbatul din imagine?

LIFESTYLE

În față sau în lateral? În ce direcție se uită bărbatul din imagine?

În acest articol vă prezentăm o iluzie optică care a devenit foarte populară pe rețelele de socializare. În ea, puteți vedea chipul unui băiat într-un mod foarte ciudat, generând o imagine ambiguă pe care creierul nostru o poate interpreta în două moduri. Tu cum l-ai interpretat prima oară?

Răspunsul pe care îl dai la această întrebare poate spune multe despre personalitatea ta.

1. Se uită în față

Dacă ai ales această opțiune, ești o persoană căreia îi place să provoace standardele și să le schimbe. Imaginația îți permite să te poziționezi într-o perspectivă departe de realitatea ta. Vrei să experimentezi lucruri noi și să trăiești aventuri stimulative pentru dezvoltarea personală. Din acest motiv, ar fi înțelept să îți alegi un loc de muncă în care să poți să îți explorezi latura creativă. Prezinți o nevoie înnăscută de a exprima gândurile și sentimentele printr-o pasiune. Te-ai gândit vreodată să devii artist, muzician, designer sau chiar scriitor? Abilitățile tale vor fi limitate dacă lucrezi pentru interesele altora, în loc să asculți vocea interioară care te îndrumă spre succes.

2. Se uită în dreapta

Ai o forță interioară foarte puternică și o conștientizare a ființei tale pe care o împărtășesc puține ființe. Întotdeauna te străduiești să faci ceea ce trebuie, oricât de complicat ar fi. De-a lungul timpului ai tras concluzia că vrei să fii în tabăra celor buni și să îți asculți instinctele. Chiar dacă oamenii din jurul tău nu sunt de acord cu modul tău de a acționa pe parcursul experiențelor tale, nu te oprești. Ai o empatie care iese în evidență din mulțime și care te ajută să fii un prieten și un confident foarte bun.

De ce putem vedea două imagini?

Cheia acestei chestiuni este blocată într-un fenomen psihologic pe care îl experimentăm cu toții, cunoscut sub numele de pareidolie, modul în care psihicul nostru răspunde unui stimul, de obicei o imagine sau un sunet.

Cele mai frecvente exemple sunt perceperea de fețe în elemente inerte sau găsirea de mesaje criptate atunci când ascultăm melodii de la coadă la cap. În fotografia care ne-a ocupat astăzi, avem două modalități de a vedea bărbatul: plasat în profil (cu un craniu neobișnuit) sau cu fața în față, cu o parte a feței tăiată. Caracteristicile faciale au fost limitate și incluse astfel încât ochiul nostru să poată interpreta aceste două viziuni.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus