Connect with us

10 fotografii ale vedetelor care au fost editate greșit

LIFESTYLE

10 fotografii ale vedetelor care au fost editate greșit

Din când în când, fotografiile sunt editate pentru a arăta mai bine și pentru a avea o calitate mai bună. Alteori celebritățile ar putea să opteze pentru a le face niște modificări care li se par subtile, dar sunt descoperite imediat de către oameni. Fie că e vorba de schimbarea podelelor sau a fundalului, există multe lucruri care pot afecta și corpul modelului, ca să nu mai vorbim de filtrele aplicate în zona feței, încât vedetele nici măcar nu mai arată ca niște oameni adevărați.

Deoarece e stânjenitor să fii prins cu o fotografie modificată, e surprinzător că oamenii încă se mai deranjează să facă asta.
Iată câteva dintre cele mai amuzante imagini cu greșeli făcute în cadrul procesului de editare foto:

1. Adam Levine

Aceasta este probabil fotografia care a făcut multe femei să se îndrăgostească de solistul trupei Maroon5. Cu toate acestea, o parte importantă a corpului artistul pare să lipsească din spatele piciorului fetei.

2. Piciorul lipsă

Ei bine, ceva nu se potrivește. Fotografiile pe pagini duble pot fi puțin înșelătoare, dar să fim serioși – oamenii care s-au ocupat de asta aveau o singură treabă de făcut și au reușit să o greșească.

3. Gemenii

Oh, Doamne, cine e acela? Îl vezi? Această revistă sigur nu a observat. Persoana responsabilă de această imagine nu pare prea inteligentă.

4. Buric?

La ce să-i trebuiască fetei unul? Aceasta este o altă greșeală din categoria fotografiilor pe pagini duble. Editorii și corectorii au și ei însă rolul lor…

5. Oprah

Se pare că cineva a decis că lui Oprah i-ar mai prinde bine o mână, dar serios, cum să nu observi că o mână îi iese prin piept?

6. Oglindă oglinjoară

Această fotografie probabil că pare normală la prima vedere, însă la o analiză mai atentă vei observa că ceva nu e în regulă. Poți să îți dai seama despre ce e vorba?

7. Lindsay Lohan

Sunt multe lucruri stranii în această poză cu Lindsay. Nu suntem siguri nici ce poziție e asta, dar, după cum se poate vedea, se întâmplă ceva ciudat cu ușa din spatele ei.

8. Madonna

Cine are ochi atât de mari, dacă nu este un personaj de desene animate? Mai ales în comparație cu restul trăsăturilor sale.

9. Brațul rupt

Ceva nu e deloc în regulă aici. Aceasta ar putea să treacă drept o poză simplă, dacă nu te uiți la brațul drept al lui Avril.

10. Beyonce

Chiar și Beyonce poate să rateze câteva trepte, însă cu siguranță nu aleargă pe o scară ale cărei trepte sunt strâmbe.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus