Connect with us

Cum am reușit să “topesc” kilogramele după ce am născut

ADELINA

Cum am reușit să “topesc” kilogramele după ce am născut

Hei, prieteni, au trecut deja 11 zile de când am născut și, parcă nu-mi vine a crede ce repede trece timpul! Ne-am acomodat, ne-am făcut un program organizat cu toții, Zenaida se simte acasă, este liniștită, mănâncă bine și doarme precum un îngeraș. Lucrurile funcționează într-o armonie totală!

Acum că totul a intrat pe un făgaș normal, pe lângă activitățile de proaspătă mămică, mă pot ocupa și eu de mine și de “lupta” cu kilogramele în plus. Probabil trebuie să încep prin a-i mulțumi Mamei Natură, pentru că m-a înzestrat cu un metabolism care a funcționat rapid după orice mare transformare pe care am suferit-o. Iar asta m-a făcut ca, la nici 3 zile după ce am dat naștere fetiței mele, să port blugii pe care îi purtam înainte de a rămâne însărcinată și parcă să-mi vină și lărguți. Mare bucurie!

Însă, de la un punct, chiar și Mama Natură trebuie stimulată cumva, pentru că nu poate duce această luptă de una singură. Iar eu, ca o femeie preocupată de aspectul ei fizic și de sănătate, m-am conformat. Am avut un regim alimentar sănătos, fără zahăr sau combinații năucitoare. Am băut multe ceaiuri, asta și pentru că o alăptez pe Zeny, apă cu multă lămâie, supe, orez fiert cu carne de pui, iaurturi și, ce credeți, mi-am satisfăcut până și pofta mea cea mare de dinainte de a naște, clătitele ? (cu făină integrală, lapte degresat și îndulcitor de ștevie).

Dar totul a fost calculat – mese la ore fixe și în cantități mici. Cumva, mă ridicam de la masă fără a simți senzația de sațietate în totalitate. Și mi-e bine așa. Îmi iau doza zilnică de energie și, în același timp, topesc surplusul de kilograme acumulat în sarcină, despre care v-am vorbit aici!

Ca orice femeie care a născut recent, trebuie să-mi focusez foarte bine atenția pe abdomen și să-l ajut să-și revină la forma inițială. Poate, cu puțin noroc, în scurt timp apar și niște pătrățele bine definite. Despre acest aspect, vă pot confirma că, aproape non-stop sunt încorsetată la propriu. Ziua port centura Belly Bandit Couture, comandată de la Adinish, concepută chiar de Kourtney Kardashian, una dintre preferatele mele din reality show-ul de la Eentertainment, KUWTK (Keeping Up With The Kardashians), special pentru femeile care au născut. Este super confortabilă și rezultatele au apărut din prima zi în care mi-am atașat-o.

Pe parcursul nopții, deasemenea mă încorsetez într-un body special, care îmi ține abdomenul strâns și nu dă voie mușchilor și surplusului de piele să se relaxeze și să prindă forma nedorită și aspectul de piele lăsată.

Inițial, mi-am comandat la Adinish toate centurile și corsetele măsura M, însă am fost șocată să realizez că de fapt am nevoie de XS la doar câteva zile după ce am născut. Astfel, i-am rugat să mă ajute și să îmi trimită măsurile mai mici. Până și ei au fost surprinși de rapiditatea cu care mă recuperez.

Astăzi voi începe masajele și tratamentele corporale, cele care mi-au fost permise de Dr.Ioana Drăgan, cea cu care am și născut. Abia aștept să vă prezint poze peste o săptămână și să vă dau curajul de care mi-ați spus că aveți nevoie pentru a deveni frumoase și suple și după ce ați născut!

Până atunci, vă urez să vă răsfățați bebelușii adorabili care merită tot efortul și toate sacrificiile din lume, însă nu uitați nici de voi. Sunteți importante și, mi-ar plăcea să știu că sarcina a scos în evidență latura sublimă a voastră și nu că v-ați transformat în femei delăsătoare, pe care nu le mai preocupă înfățișarea lor. Un corp armonios ne ajută psihicul să funcționeze sănătos și, odată cu stabilirea acestei legături, vă veți putea ocupa de copilașul vostru cu zâmbetul pe buze. #mamicifrumoase #copiifericiti

Vă pup!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus