Connect with us

Astazi va spun in exclusivitate data nuntii si cum decurg pregatirile pentru marele eveniment…

ADELINA

Astazi va spun in exclusivitate data nuntii si cum decurg pregatirile pentru marele eveniment…

Buna, tuturor!

Cu bucurie am ales sa dezbat acest subiect pe blogul meu pentru ca voi meritati asta. Pentru faptul ca imi dedicati putin din timpul vostru pentru a citi articolele pe care le scriu sau pentru simplul fapt ca va rupeti din timpul vostru pretios pentru a-mi aprecia postarile, la randul meu vreau sa impartasesc cu voi cele mai pretioase informatii care tin de mine si de viata mea profesionala sau de familie.
Astazi vom vorbi despre nunta, cel mai asteptat eveniment in familia noastra si de catre prietenii nostri dragi. De la Nobby si pana la vecini, cu totii ne pregatim pentru ziua in care ne vom uni destinele in fata lui Dumnezeu si in ochii fiicei noastre, Zenaida-Maria.
Aceasta zi este mult asteptata si de prietenii nostri, care au promis sa petreaca alaturi de noi pana in zorii zilei. In luna de miere promitem sa plecam singuri?
V-am tot povestit si in alte articole despre marele eveniment, insa nu v-am marturisit si data la care se va petrece. Ei bine, data de 20 Iulie se pare ca este ziua noastra norocoasa, care va ramane pana la adanci batraneti speciala si pretioasa pentru sufletele noastre, iar amintirile vor fi puse in rama.
Ne-am dorit sa facem aceasta nunta vara. Niciunul dintre noi nu este mare fan al anotimpului racoros, asadar luna iulie ni s-a parut perfecta pentru acest pas important in relatia noastra, mai ales ca Baby Zeny a mai crescut si se va implica si ea in tot ceea ce tine de el. Pe langa asta, am tinut neaparat sa fiu o mireasa supla, pe care efectiv sa curga rochia pretioasa pe care o voi purta in aceasta zi.
Cu siguranta Zeny va fi incantata sa participe la cununia noastra religioasa, iar pentru asta va fi imbracata in rochie de mireasa alaturi de mami. O sa adore aceste poze cand va fi mai mare si va intelege.
Daca ar fi fost putin mai mare, ar fi avut rolul de a ne aduce verighetele la Altar, dar poate visul va deveni realitate la Nunta de Argint.
A mai ramas foarte putin pana la data nuntii si va marturisesc ca lista de artisti este inca deschisa, modelul rochiei nu este stabilit, in privinta meniului nu suntem inca decisi, costumul de ginere se afla la nivel de discutie si lista ar putea continua. Macar un lucru il stim sigur: Locatia!!!
Ei bine, locatia unde se va tine petrecerea este Aristocrat Events Hall, locul unde vom petrece alaturi de familiile si invitatii nostri. Am ramas fideli acestei locatii pentru ca la petrecerea de botez a Zenaidei si la ziua mea, totul a iesit fara defect. Am fost foarte multumiti de absolut tot ce s-a intamplat acolo si de cum am colaborat cu personalul. Asadar, daca tot am fost impresionati de servicii, decor si amabilitatea patronilor, am decis sa petrecem in acelasi stil.
Decorul va fi cu totul special si unicat. By Lora Events se va ocupa de aceasta treaba minutioasa. Este extrem de mult de munca. Inspiratia noastra vine de peste hotare, insa nu vreau sa va dau mai multe detalii acum. Vreau sa le pastrez pentru mai tarziu, cand voi putea sa ilustrez cu imagini ceea ce va povestesc acum.
La decor se lucreaza inca de pe acum pentru ca este nevoie de cateva luni pentru a finaliza acest proiect.
Daca aveti recomandari pentru rochia de mireasa, mi-ati fi de ajutor. ❤️
Abia asteptam data de 20 Iulie si momentul in care vom putea impartasi cu voi tot ceea ce traim.

Va pupam si promitem sa revenim curand cu informatii, poate va aflati in acelasi moment al vietii voastre si va sunt de ajutor.

Numai bine! ?

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus