Connect with us

Zeny a spus primul ei cuvant. Uite care este acela

ADELINA

Zeny a spus primul ei cuvant. Uite care este acela

Va salut, dragilor!

In urma cu aproape 10 luni deveneam mama pentru prima data, iar viata avea sa mi se schimbe radical. Treptat am invatat ca nimic din tot ceea ce facem in viata nu se compara cu bucuria pe care ti-o aduce propriul tau bebelus. Oricat ne-am entuziasma de lucrurile materiale sau chiar profesionale, copiii sunt realmente adevarata noastra bogatie. Zeny ne-a schimbat in totalitate viata si ne aduce implinire si satisfactie sufleteasca zi de zi. Impreuna descoperim lucruri noi, invatam sa mancam, sa mergem, sa ne jucam si cel mai important, sa vorbim. Pas cu pas am asteptat sa ne dea primele zambete, gesturi, expresii, sa se ridice in fundulet, apoi in picioare. Am parcurs toata aceasta perioada intrebandu-ne care va fi primul ei cuvant. Si l-a spus! Timid, neclar pentru inceput, dar mai apoi intr-una din zile, a devenit o confirmare sigura rostirea si acuratetea lui.

Primul cuvant al micutei noastre a fost “Mama” si imi explodeaza inima de bucurie. Daca Dumnezeu mi-a trimis o “copie” in miniatura a tatalui ei, Virgil, iata ca nu m-a neglijat in totalitate si mi-a rezervat primul ei cuvant. M-am bucurat enorm sa o aud cum spune “mama” chiar daca pentru moment ea nu este atat de sigura de semnificatia lui.
Si poate ca Virgil m-ar banui de mitomanie, daca nu ar fi auzit-o chiar parintii lui pe micuta rostind de cateva ori cuvantul “mama”. 😉
Cu toate astea ma astept ca febletea ei sa fie tatal, Virgil. Dar nu sunt deloc geloasa, pentru ca este barbatul cu care ma casatoresc si care mi-a oferit cel mai frumos dar din lume, pe ea. Si este recunoscut faptul ca fetitele sunt mai atasate de tatii lor. Asta nu inseamna ca nu-ti iubesti ambii parinti, ci doar ca ai o afinitate mai mare pentru unul dintre ei.
Abia astept sa repete acest cuvant. Ma unge pe suflet cand o aud. Iubirea pentru copilul tau nu are margini si este greu de povestit in cuvinte. Te bucura orice gest, orice zambet si privire.
Va imbratisam cu drag!

Ne revedem curand! ♥️

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus