Connect with us

Ne-am casatorit! Unde s-a intamplat si ce nume voi purta de astazi… Galerie Foto

ADELINA

Ne-am casatorit! Unde s-a intamplat si ce nume voi purta de astazi… Galerie Foto

Dragii mei, emotionata revin cu vesti minunate catre voi.
In asteptarea marelui eveniment din data de 20 iulie, astazi ne-am casatorit civil.
Abia asteptam sa facem acest pas si sa devenim oficial o familie cu multe planuri si sperante de viitor.

Suntem extrem de fericiti sa va dam aceasta veste.
Avand in vedere ca petrecerea si cununia religioasa sunt programate pentru sfarsitul lunii iulie, pentru momentul de la primarie am ales ziua de 3 iulie, numarul nostru norocos. Pe 30 martie am pornit la drum in calitate de cuplu, pe 3 august s-a nascut Zenaida-Maria, fetita noastra, pe 13 este nascut sotul meu. Cifra 3 se afla in contextul multor evenimente frumoase si importante din viata nostra.
Asadar, in urma cu o saptamana am depus actele la Primaria Sectorului 1 si am inceput sa facem planuri.
Ne-am dorit ca de aceasta data sa fie totul foarte simplu, privat si scurt. Am ales sa nu invitam pe nimeni, pentru ca am fi fost obligati de context sa facem o selectie a prietenilor nostri si fara sa ne dorim, sa-i suparam pe ceilalti. Nu am vrut sa facem separatisme. Evident, bazat pe faptul ca oricum marea petrecere va fi in doar 2 saptamani jumatate si chiar nu avea sens sa ii punem din nou pe drumuri. Am fost doar noi impreuna cu nasii, dupa cum ne-am si dorit. Totul a fost concentrat pe importanta evenimentului si nu am respectat nicio traditie cu flori si orez. Pentru noi acest pas inseamna pur si simplu oficializarea in acte a relatiei noastre si chiar am vrut sa fim doar noi.
Actele s-au semnat in doar cateva minute, am ras, am glumit, am pozat frumos pentru albumul nostru de nunta si am fugit alaturi de nasi sa facem planurile pentru ceea ce urmeaza.
Probabil multi va intrebati cum o sa ma numesc in buletin si cum va trebui sa ma numiti voi de acum incolo.

Va anunt cu drag ca numele meu public va ramane acelasi, Adelina Ioana Pestritu, desi in acte am preluat si numele sotului meu, Steblea (Pestritu Steblea Adelina Ioana).
Aceasta preluare de nume a fost facuta pentru a purta acelasi nume de familie si cu fetita noastra, iar daca vom fi nevoiti sa calatorim peste hotare, sa fie mai usoara treaba birocratica, dar evident si din iubire pentru sotul meu. 🙂
Insa in spatiul public si pe retelele de socializare raman aceeasi ca si pana acum, asa cum deja ma cunoasteti de peste 9 ani.
Acum ca suntem intr-adevar sot si sotie, nu ne ramane decat sa asteptam emotionati evenimentul din 20 iulie unde am pregatit o multime de surprize pentru invitatii nostri. ♥️

Va tin la curent! Imbratisari! ?


3 Comentarii

3 Comments

  1. Pingback: ADELINA PESTRIȚU S-A CĂSĂTORIT. CE NUME VA PURTA ÎNCEPÂND DE AZI - Articole Medicinale - Invata sa traiesti sanatos

  2. Pingback: Adelina Pestriţu s-a căsătorit: ce ţinută a purtat vedeta la cununia civilă FOTO | iPress.ro

  3. Pingback: Adelina Pestrițu și Virgil s-au căsătorit. Cum s-a îmbrăcat vedeta la marele eveniment. Primele imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus