Connect with us

Despre calatoria la Milano si perioada de dupa

ADELINA

Despre calatoria la Milano si perioada de dupa

Bine v-am regasit!

Sunt incantata sa imi asez din nou gandurile aici, intr-un nou articol pe blog. Programul incarcat din ultima luna m-a facut sa lipsesc o perioada, insa am revenit si vreau sa va povestesc despre o intamplare recenta si ce a generat ea in activitatea mea cotidiana. Probabil deja intuiti despre ce este vorba si asteptati si punctul meu de vedere.
Dupa cum prea bine stiti, de curand am fost la Saptamana Modei de la Milano la invitatia unui celebru designer international.
Am avut placerea sa-i urmaresc live grandiosul show de moda atent pregatit pentru cei prezenti acolo.
A fost un trip scurt in scop profesional, dupa care am fost la Nisa pentru ca am avut o intalnire si acolo. Vazand panica generata de temutul Coronavirus prezent mai nou si in Europa, dar mai ales in Italia, chiar daca Milano nu se afla (cel putin la momentul respectiv) pe harta oraselor intens afectate, am preferat sa recurg la metoda de autoizolare. Aceasta este o masura pe care mi-am impus-o singura, fara sa ma oblige cineva, fara sa fiu impinsa de simptome specifice acestui virus sau de medici. Sunt perfect sanatoasa, iar in toata acesta perioada de cand am venit nu am acuzat alte stari care sa-mi ridice semne de intrebare vis-a-vis de starea mea de sanatate. Da, stau in casa de la venirea mea in tara pentru ca sunt o fire precauta si responsabila cu mine si cu cei din jur. Nu este vorba despre o carantina, este solutia la care am recurs eu urmand indicatiile autoritatilor si propria mea constiinta. Stiu ca intre timp au aparut in presa informatii despre faptul ca m-as afla in carantina. Le dezmint cu aceasta ocazie.

De ce am preferat sa nu vorbesc pana acum?

E simplu. Dupa cum ma cunoasteti, evit sa dezbat in mediul online subiecte care ar putea transmite o stare de disconfort, de panica, anxietate. In “ograda” mea vreau sa fie mereu veselie si buna-dispozitie.

Sunt mereu pozitiva, iubesc oamenii care atunci cand au ceva de spus o fac intr-un mod cald, frumos si civilizat, nu sub presiune si impinsi de impulsul de moment. Nu am dorit niciodata sa-mi transform platformele de socializare intr-un spatiu in care sa primeze senzationalul, si asta pentru ca imi tratez cu respect comunitatea mea virtuala.
Prefer sa fac lucrurile asa cum simt eu sa le fac. In acest caz punctual am asteptat sa vad pozitia autoritatilor, recomandarile lor care in mod evident s-au tot schimbat in functie de evenimentele in derulare si neprevazute.

Am intrat in aceasta autoizolare constienta ca timp de doua saptamani activitatea mea din Social Media nu va mai fi una la fel de intensa si diversa. Este o situatie de moment care va trece.

Este un subiect pe care imi doresc sa-l tratez cu seriozitate, dar pe care nu vreau sa-l transpun intr-un laitmotiv al activitatii mele online. Fake news-urile si sursele neveridice au creat suficienta panica printre oameni, lucru care ma intristeaza realmente si nu vreau sa contribui la ceea ce s-a produs deja.

In cateva zile se va termina acesta perioada de autoizolare in ceea ce ma priveste si voi reveni la ritmul intens de postari cu care v-am obisnuit.

Va mai pot spune ca ma macina un dor imens de Zeny pe care abia astept s-o strang in brate. Pana atunci va invit sa-mi fiti alaturi. Chiar si “izolata” pot fi alaturi de voi si asta este un motiv de bucurie.

Nu uitati sa urmati pasii importanti de ingrijire personala si sa va hraniti sanatos. O minte sanatoasa nu poate fi afectata de niciun virus! Ganditi pozitiv si fiti buni cu cei care va inconjoara. Nu lasati panica sa va indeparteze de oameni! Cautati informatii numai la surse oficiale si respectati indicatiile autoritatilor. ?

Va iubesc

5 Comentarii

5 Comments

  1. Pingback: Adelina Pestrițu nu și-a mai văzut de 10 zile fetița. Niciodată nu au mai stat atât de mult despărțite: „Mă macină un dor imens de Zeny” – Știri de ultimă oră

  2. Pingback: De ce nu și-a mai văzut Adelina Pestrițu fetița, în ultimele 10 zile. „Mă macină un dor imens de Zeny” - newsromania.info

  3. Pingback: Adelina Pestrițu nu și-a mai văzut de 10 zile fetița. Niciodată nu au mai stat atât de mult despărțite: „Mă macină un dor imens de Zeny” - Știri pentru toți românii de pretutindeni !!!

  4. Pingback: Adelina Pestrițu nu și-a mai văzut de 10 zile fetița: "Mă macină..."

  5. Stoian Simona

    martie 3, 2020 la 7:40 pm

    Doamne cat adevar graiesti!
    “O minte sanatoasa nu poate fi afectata de Coronavirus”!
    Bravo, bravooo, bravooo!!! Pentru curaj si sinceritate!
    Imbratisari! ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus