Connect with us

Incredibil – chiar TU poti fi Marele Invitat Special!

Uncategorized

Incredibil – chiar TU poti fi Marele Invitat Special!

Sigur stiti despre ce vorbesc si toate ati asteptat cu sufletul la gura acest moment! Cu toate stim cat de distractiv poate sa fie si cu ce lucrusoare minunate ne putem alege de pe urma acestei intamplari. Nu in ultimul rand, suntem constiente de importanta evenimentului pentru garderoba noastra, stim ca ne poate afecta felul in care ne prezentam pe viitor din punct de vedere stilistic si, nu in ultimul rand, are un cuvant greu de spus vis-a-vis de managementul bugetului din acesta perioada.

Ati ghicit! Vorbim despre

113 Comentarii

113 Comments

  1. Girdu Roxana

    iunie 17, 2016 la 10:13 am

    Fiecare sesiune de shopping , incepe cu o doza mare de caffe late la terasa, dupa care incepe plimbarea prin magazine . O adevarata terapie!

  2. Voicu Andra

    iunie 17, 2016 la 10:12 am

    O sesiune de shopping pentru mine este perfecta atunci cand iesi cu prietenele tale sa faceti impreuna acest lucru, cand iti gasesti tot ce-ti doresti si mai ales cand te distrezi.

  3. Iulia Stavridis

    iunie 17, 2016 la 10:12 am

    Sesiunea ideala de shopping are loc la Baneasa Shopping City, locul unde gasesc cele mai multe magazine, cele mai bune reduceri si o gama variata de produse. + o limonada rece pentru a imi improspata fortele!

  4. Adina Berlea

    iunie 17, 2016 la 10:09 am

    Sesiunea mi-a batut la usa si tot ce am nevoie in acest moment este o veritabila excapada la cumparaturi alaturi de cea mai buna prietena. Sunt sigura ca ne vom distra pe cinste,vom intra in absolut toate magazinele si vom lua tot ce ne incanta! Can’t wait for it!?

  5. Georgiana Gherghe

    iunie 16, 2016 la 11:00 pm

    Sesiunea ideala de shopping incepe cu o cafea si mult timp liber pentru a putea explora in voie magazinele. Bineinteles ca nu poate lipsi compania unei prietene sau a iubitului pentru a ne da pareri cu privire la tinute.

  6. Andreea

    iunie 16, 2016 la 10:48 am

    Dificil de raspuns, pentru mine fiecare sesiunde de shopping este un prilej de bucurie insa totul este perfect cand merg cu iubitul meu la cumparaturi si desi mergem special pentru..o bluza, de exemplu , iar el vede ca mi-a placut si o pereche de pantaloni si una de pantofi ..ca sa nu plec dezamagita spune: ,, Fie, hai sa le luam si pe astea ..si sa mergem acasa”. Eh asta da bucurie ca niciodata nu stiu cu cate articole plec acasa, din acest motiv il iau la cumparaturi doar daca este bine dispus! :))

  7. Laura

    iunie 16, 2016 la 8:42 am

    O sesiune ideala de shopping..ar fi aceea in care as putea sa-mi cumpar tot ce vreau..fara sa ma gandesc la pret..intr-un mall, cu o prietena..vesele si cu chef de viata

  8. Alina Cristea

    iunie 16, 2016 la 8:19 am

    Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ :)) Merg la shopping cu gandul de a imi cumpara o rochie ,dar ajung acasa cu pantofi :)) . Nu imi place sa ma grabesc, deobicei pierd ore bune prin magazine iar daca nu imi permite bugetul sa cumpar tot ce as fi vrut ,raman cu gandul la acele lucruri si nu am stare pana nu le achizitionez .Ziua perfecta la shopping pentru mine inseamna timp suficient si un card plin 🙂

  9. ELENA

    iunie 16, 2016 la 8:18 am

    O sesiune perfecta se shopping ar trebui sa te faca sa te simti precum Serena din Gossip girl – fabulos! La sfarsitul zilei,dupa un maraton de probe si achizitii,rasete si voie buna ar trebui sa ajungi acasa si sa probezi din nou ce ai cumparat. Daca si dupa proba de acasa simti ca arati ca scoasa din revista si,desi picioarele tale palpaie de oboseala, tu esti fericita si nu poti dormi planuind unde si cum o sa porti noile achizitii,asta a fost o sessiune de shopping reusita!

  10. Badin Sanra

    iunie 16, 2016 la 6:59 am

    O sesiune de shopping perfecta implica doar cateva amanunte: starea mea sa fie una buna de pro shopping sau sa fac shoppingul ca si o terapie pentru a uita de o suparare,sa am un loc potrivit unde sa merg pentru shopping si sa dispun de un buget pentru asta,pentru a nu ramane cu gandul la anumite hainute pe care nu le pot achizitiona in acel moment.De asemenea,pentru mine cel mai bun mod de a face shopping este singura sau cu cea mai buna prietena,intrucat este neplacut ca mereu sa te grabeasca cineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus