Connect with us

12 dubluri ale actorilor care te vor face să nu mai crezi niciun film pe care l-ai văzut vreodată

LIFESTYLE

12 dubluri ale actorilor care te vor face să nu mai crezi niciun film pe care l-ai văzut vreodată

Jackie Chan este singurul care se poate lăuda cu execuția propriilor trucuri și cascadorii din filmele sale. Celelalte vedete, chiar și actorii puternici și curajoși precum Dwayne the Rock Johnson sau Chris Hemsworth, au, de multe ori, nevoie de cascadori care să îi înlocuiască în anumite scene, mai periculoase.

Iată o listă cu actorii și dublurile lor. Cascadorii își riscă de fiecare dată viețile pentru colegii lor mai celebri.

1. Chris Hemsworth și Bobby Holland Hunton

Pentru a fi ca și Chris Hemsworth, dublura sa din filmul „Thor”, Bobby Holland Hunton a fost nevoit să se antreneze timp de 18 ore pe săptămână, o perioadă îndelungată de timp.

2. Chris Pratt și Tony McFar

Cei doi au reușit să lucreze foarte bine împreună, nu doar în două părți ale filmului „Gardienii Galaxiei”, ci și în „Jurassic Park” și „Passangers”.

3. Johnny Depp și Theo Angelotti

Cei doi au colaborat în filmul „The Tourist”. Iată o poză de la filmări în care Johnny Depp se pregătește să sară (stânga), iar Theo Cypriot sare (dreapta).

4. Natalie Portman și Sarah Lane

Pentru realizarea filmului “Black Swan”, Natalie Portman a slăbit 9 kg și a trebuit să stăpânească elementele de bază ale baletului. Cu toate acestea, pentru scenele mai dificile pentru o
începătoare, a fost nevoie de balerina profesionistă Sarah Lane.

5. Tom Cruise și Michael McIntyre

În filmul “Knight and Day” (2010) cele mai periculoase trucuri au fost realizate de Michael McIntyre , care, pe lângă faptul că este cascador, este și unul dintre cei mai de succes comedianți
din Marea Britanie.

6. Dwayne the “Rock” Johnson și Tanoy Ree

Chiar și acei băieți duri și puternici ca Dwayne the “Rock” Johnson, uneori au nevoie de ajutor. Iată o poză cu actorul însoțit de vărul său, Tanoi Reed, care i-a fost dublură în filmul “Blood and sweat: Anabolics” din anul 2013.

7. Penelope și Monica Cruz

Asta fac surorile în general- se înlocuiesc atunci când au nevoie una de ajutorul celeilalte. Asta s-a întâmplat și cu surorile Cruz. La filmările celei de-a patra părți din “Pirates of the Caribbean”, rolul Penelopei, care era însărcinată, a fost preluat de Maria Cruz în anumite secvențe.

8. Tom Hardy și Jacob Tomory

Acești doi bărbați sunt exact ca două picături de apă. Au jucat împreună în filmul „Legend”, iar Jacob a activat și ca dublură a lui Tom în numeroase ocazii.

9. Margot Robbie și Ingrid Kleinig

Iată o poză de la filmările filmului “Suicide Squad”. Actrița și dublura sa s-au mai cunoscut și la scenele din filmul „Tarzan”.

10. Angelia Jolie și Eunice Hathart

Pentru Angelina Jolie, Eunice Hathart nu este doar o dublură, ci și o prietenă foarte apropiată și chiar nașă a unuia dintre copiii familiei Jolie-Pitt.

11. Jennifer Lopez și Vanessa Vander Plume

Privește această imagine cu J. Lo însoțită de dublura sa, Vanessa Vander Plume (dreapta), care a interpretat-o pe cântăreață în secvențele riscante din seria Shades of blue.

12. Lucy Lawless și Zoe Bell

Pun pariu că atunci când ai urmărit “Xena – The Warrior Princess”, nu ai ți-ai imaginat că toate cascadoriile lui Lucy Lawless au fost interpretate de fapt de Zoe Bell, o cascadoare din Noua Zeelandă.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus