Connect with us

Intelege un barbat in functie de zodie!

HOROSCOP

Intelege un barbat in functie de zodie!

Desi ascendentul spune multe despre acesta, semnul zodiacal poate da niste trasaturi generale unui nativ. Aici sunt lucuri pe care nimeni nu ti le spune inainte de a intra intr-un compromis.In general prima impresie e cu totul alta!
Berbec

De obicei au o seriozitate aparte chiar si atunci cand spun glume. Le place atunci cand cineva se ocupa de ei, deci nu ar fi mirarea prea mare sa treaca din grija mamei direct in cea a nevestei. Vor totul si si-ar dori sa nu trebuiasca sa faca mare lucru pentru asta, desi destinul le dovedeste in timp ca munca e necesara. Se aprind repede si sunt romantici cam o zi la ceva timp. Atentia lor poate fi de scurta durata, deci sa nu te sperii daca uneori chiar devenie paranoic asupra un subiect pe care l-ati discutat deja acum cateva ore.

Taur

Fie ca au 22 de ani sau 45, ei raman acei barbati puternici cu o ordine a prioritatilor greu de inteles. Au sarm, sunt oarecum stabili si iti impun acel aer misterios la inceput. Pentru a se certa cu tine acest nativ, trebuie mai intai sa ii pese destul. Dar daca ii pasa, este bine sa-i inveti repede limitele, pana nu face drum intors si considera ca isi pierde timpul incercand sa-ti explice ca ii place sa fie tratat cu indiferenta uneori. Nu poti avea incredere in el decat atunci cand ti-a demonstrat clar ca te iubeste!Pana atunci

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus