Connect with us

5 alimente care te ajuta sa SLABESTI RAPID!

NUTRITIE SI DIETE

5 alimente care te ajuta sa SLABESTI RAPID!

  1. Acai – Acaiul este un palmier din America de Sud excelent pentru pielea si parul tau deoarece contine de 33 de ori mai multi antioxidanti decat portocalele, de sapte ori mai multi antioxidanti decat decat afinele si de zece ori mai multe vitamine decat strugurii. Daca la capitolul frumusete fructele de acai sunt fantastice, la capitolul slabit sunt apreciate fiind de-a dreptul miraculoase: determina accelerarea metabolismuli si o pierdere semnificativa in greutate, protejand, totusi, masa musculara.
  2. Kale – varza Kale este, cu siguranta, unul dintre cele mai des mentionate superalimente ale momentului. Acest lucru nu este de mirare, avand in vedere continutul sau nutritiv: are mai mult calciu decat laptele si mai multa vitamina C decat portocalele cu, evident, mult mai putine calorii. Mai contine si o cantitate impresionanta de antioxidanti si are proprietati inflamatorii si anticancerigene.
  3. Quinoa – este o pseudocereala bogata in fibre, care imbunatateste functionarea sistemului digestiv si iti confera senzatia de satietate cu un consum redus de calorii. De asemenea, contine mai mult calciu decat laptele si are proteine mai bune decat cele continute de carne, fiind un inlocuitor mult mai sanatos al acesteia.
  4. Iarba de orz – pudra din iarba de orz iti ofera un pachet nutritional complet cu un numar infim de calorii. Contine de 30 de ori mai multa vitamina B1 si de 11 ori mai mult calciu decat laptele, de sapte ori mai multa vitamina C decat portocalele si de cinci ori mai mult fier decat spanacul. Imbunatateste digestia si iti detoxifiaza organismul, fiind recomandata, de asemenea, in cazul problemelor cu tenul sau cu caderea parului.
  5. Avocado – daca pana acum obisnuiai sa-l elimini din dieta ta din cauza numarului de calorii si a cantitatii mari de grasime pe care o contine, este cazul sa va reimprieteniti. Acesta contine grasimi mononesaturate, sanatoase, care reduc senzatia de foame.

Sursa

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus