Connect with us

6 trucuri pentru o PIELE PERFECTA

FASHION & BEAUTY

6 trucuri pentru o PIELE PERFECTA

Chiar daca folosesti crema de fata in fiecare zi, esti sigura ca ritualul tau de infrumusetare este unul corect?

Iata de ce sfaturi sa tii cont, pentru a te bucura de toate beneficiile produselor tale de ingrijire:

1. Momentul in care iti aplici crema de fata este foarte important! Dusurile indelungate, cu apa fierbinte, indeparteaza toate uleiurile naturale ale pielii, care duce la deshidratare si in timp, la ridarea pielii. Limiteaza timpul pe care il petreci sub dus, nu folosi apa foarte fierbinte si aplica-ti crema de fata in primele 5 minute dupa ce ai iesit din dus, cand porii sunt deschisi.

2. Alege o crema de fata cu ingrediente reparatoare! Foloseste creme care sa contina cat mai putine substante daunatoare, cum ar fi parabenii, uleiurile minerale, parfumurile sintetice, colorantii, lanolina etc.

3. Nu confunda pretul cu calitatea! Chiar daca esti tentata sa crezi ca o crema foarte scumpa garanteaza eficienta, afla ca si produsele mai ieftine pot fi foarte bune. Chiar si brand-urile romanesti au formule foarte reusite. Cel mai important este sa te documentezi in legatura cu ingredientele si sa studiezi etichetele, atunci cand faci o achizitie.

4. Nu uita de crema pentru ochi! Nu folosi crema pentru fata si in zona ochilor. Pielea din aceasta zona este diferita de cea de pe restul fetei si are nevoie de o formula diferita.

5. Adapteaza crema la sezon! Nu folosi aceeasi crema pe toata durata anului, decat daca ai un ten normal, fara nevoi speciale. Altfel, iarna ai nevoie de o crema cu o putere mai mare de hidratare, pe cand vara este recomandata o crema de fata matifianta.

6. Foloseste crema atat dimineata, cat si seara! Ambele momente sunt ideale pentru hidratare. Dimineata iti protejezi tenul de factorii externi iar seara il ajuti in procesul de reparare si hidratare.

sursa foto:Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus