Connect with us

Cum sa alegi cel mai potrivit cadou pentru EL

LIFESTYLE

Cum sa alegi cel mai potrivit cadou pentru EL

Asemenea Craciunului, Pastele este ocazia perfecta pentru a surprinde placut persoana iubita, cu un cadou. Unele persoane dau dovada de creativitate si inspiratie, ori de cate ori trebuie sa aleaga un cadou, iar pentru altele este un frustrant si dificil.

EDA Magazine iti spune ce pasi trebuie sa urmezi, pentru ca tu sa faci o alegere potrivita:

1 Gandeste-te la persoana pentru care vrei sa cumperi cadoul, nu la obiecte in general. Care sunt pasiunile sale? Are gusturi fine sau este genul de persoana care se bucura de orice cadou, indiferent ce contine?

2. Analizeaza-i personalitatea! Este introvertit sau extrovertit? Ii plac sporturile, activitatile in aer liber, sau prefera sa stea in casa? Este inconjurat mereu de prieteni sau ii place sa petreaca timp singur? Nu trebuie sa cumperi ceva doar pentru ca este la moda si apreciat de alte persoane. Cadoul trebuie sa i se potriveasca celui pentru care l-ai cumparat. Un barbat activ va aprecia un echipament sportiv, gadget-uri de fitness, un abonament la un centru sportiv, organizarea unei zile cu diverse activitati distractive, pe cand o persoana mai introvertita va prefera cartile, jocurile, bilete la teatru sau expozitii.

3. Cadourile sunt o forma de comunicare. De aceea, este bine sa te gandesti si la ce anume doresti sa transmiti prin acesta. Poti sa mergi pe latura amoroasa, romantica, sau poti opta pentru un cadou haios sau care are legatura cu o amintire comuna.

4. Stadiul relatiei este important! Cadourile trebuie adaptate si la cat de avansata este relatia. Evita lucrurile foarte scumpe, la inceputul relatiei. Asta il poate face sa se simta incomod sau gestul tau sa fie interpretat gresit. Cadoul trebuie sa arate ca iti pasa si ai depus efort sa alegi ceva ce o sa-i placa.

5. Poti sa alegi produse de ingrijire, bilete la diverse evenimente, jocuri, filme, haine, accesorii, obiecte de decor, pe care stii ca si le doreste, o trusa de scule, parfum, un album audio, gadget-uri, dulciuri sau chiar cosuri realizate de tine, in care sa-i pui ce stii ca ii place.

Nu uita faptul ca sarbatorile trebuie sa fie despre iubire si apreciere. Nu strica frumusetea momentului, lasand presiunea acestei alegeri sa te acapareze. Fa totul din suflet si sigur el va simti asta!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus