Connect with us

Cum sa te pregatesti pentru plaja, precum un model Victoria’s Secret

FASHION & BEAUTY

Cum sa te pregatesti pentru plaja, precum un model Victoria’s Secret

Modelele Victoria’s Secret sunt renumite pentru frumusetea naturala, pielea stralucitoare si formele voluptoase. Daca iti doresti sa atragi toate privirile pe plaja, in aceasta vara, iata ce poti sa faci. Partea buna este ca nu trebuie sa ai masuri de model, pentru a fi frumoasa!

Obtine bronzul, chiar inainte de a merge la plaja!

Mai ales atunci cand ai kilograme in plus, pielea alba nu este tocmai flatanta. Foloseste un autobronzant de calitate, sub forma de lotiune sau gel si aplica-l uniform pe tot corpul. Imperfectiuni precum vergeturi, celulita, vor fi mai putin vizibile, iar tu vei avea un aer exotic.

Protejeaza-ti pielea!

Chiar daca ai tendinta sa te concentrezi pe felul in care arati, nu uita ca a te proteja de razele daunatoare ale soarelui este esential. Inainte de a aplica orice alt produs, chiar cu o ora inainte de a iesi din casa, aplica o crema cu factor de protectie UVA si UVB, atat pe fata, cat si pe corp. Acel ten perfect pe care il admiri la modele, in prezentari si sedinte foto, nu il poti avea decat hidratandu-l si protejandu-l. Ridurile vor aparea si ele mult mai tarziu, daca folosesti zilnic protectie solara.

Pune-ti in evidenta ochii!

Doar daca ai un eveniment special, poti purta un machiaj elaborat la piscina sau plaja. In rest, opteaza pentru camuflarea imperfectiunilor si evidentierea subtila a trasaturilor. Pentru o privire luminoasa, aplica pe pleoape un fard mat bej sau in tonuri de piersic. Cateva straturi de mascara si un balsam de buze sau luciu protector este tot ce ai nevoie pentru ca tu sa arati extraordinar, sub razele soarelui.

Accentueaza-ti anumite parti ale corpului!

Chiar daca modelele Victoria’s Secret ti se par perfecte, nu inseamna ca acestea sunt in totalitate multumite de felul in care arata. Un truc pe care acestea il folosesc, atat pe plaja, cat si in prezentari, este sa aplice lotiuni cu particule stralucitoare sau pudre iluminatoare, pe zonele pe care vor sa le evidentieze. Daca vrei sa para ca ai un fund mai bombat sau sani mai mari, aplica produsul uniform, pe acele zone.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus