Connect with us

Cele 5 trucuri de infrumusetare ale balerinelor

FASHION & BEAUTY

Cele 5 trucuri de infrumusetare ale balerinelor

Cand te gandesti la balerine, iti vin in minte automat eleganta, tenul impecabil, pielea, coafura mereu pusa la punct. Toate acestea nu sunt prezente doar pe scena, ci si in viata privata.

Iata trucurile balerinelor, pe care le poti adapta ritualului tau de infrumusetare:

1. Daca urmeaza sa faci efort fizic, nu aplica fond de ten.

Atunci cand transpiri, porii se deschid iar riscul de iritatii este mai mare, mai ales daca porti machiaj. Lasa-ti tenul sa respire atunci cand faci sport.

2. Cocul te scoate mereu din impas

Daca parul tau nu vrea sa stea in niciun fel sau nu ai timp sa-l speli, iar tu trebuie sa mergi la o intalnire si sa arati impecabil, un coc simplu este tot ce ai nevoie. Acest look simplu si ingrijit se potriveste oricarei tinute.

3. Foloseste produse in recipiente de calatorie

Pastreaza in poseta, in fiecare zi, produse in cantitati mici. Astfel, iti va fi usor sa ai mereu la indemana ce ai nevoie. Poti sa optezi pentru crema de maini, ulei de par, ser pentru fata, balsam de buze.

4. Foloseste crema cu protectie solara

Indiferent cate creme ai aplica dimineata sau seara, nimic nu dauneaza tenului mai rau decat razele solare.Pielea se va rida mai repede si isi va pierde din elasticitate si luminozitate. Asigura-te ca iti aplici in fiecare dimineata o crema cu factor de protectie solara.

5. Foloseste creion de buze maro

Daca vrei sa-ti conturezi buzele, cea mai buna alegere nu sunt culorile inchise, ci nude. Maro-ul nu doar ca da volum buzelor, dar face si dintii sa para mai albi. Un alt avantaj este ca nu risti ca lookul tau sa fie prea extravagant.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus