Connect with us

7 motive pentru care NU este usor sa fii blonda!

FASHION & BEAUTY

7 motive pentru care NU este usor sa fii blonda!

“Blondele se distreaza mai mult!”, “Blondele sunt mai sexy”, “Blondele ies mai usor in evidenta” – peste tot auzi numai lucruri minunate despre blonde. Si iti place la nebunie, pentru ca iti doresti sa te vopsesti blonda de mult. Ei bine, inainte sa ii faci o vizita stilistului tau, iata cateva lucruri pe care nu ti le spune toata lumea.

De ce nu este chiar atat de amuzant sa fii blonda?

  1. Este scump! – intretinerea unui par blond in stare perfecta necesita timp, bani si rabdare! Radacinile unui par blond trebuie vopsite cam o data la 4 saptamani, iar vizita la salon costa in jur de 300 de lei, in medie. La acest pret, trebuie sa adaugam mastile/serumurile si sampoanele speciale pentru par blond, absolut necesare mai ales daca acesta a fost decolorat.
  2. Creeaza dependenta! – goana dupa nuanta perfecta de blond te va aduce din ce in ce mai des la salon, deoarece … blondele sunt perfectioniste! 🙂 Sa nu mai vorbim da faptul ca parul blond poate capata foarte usor tente verzui sau portocalii, ceea ce trensforma misiunea de a “pastra” culoarea perfecta foarte dificila!
  3. Te simti ca Grace Kelly in prima saptamana dupa ce te-ai vopsit, si ca Britney Spears dupa o luna!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus