Connect with us

Adelina si Speak, in toiul noptii, de URGENTA la SPITAL! Vezi ce i-a facut sa plece in pijamale de acasa!

PERSONAL

Adelina si Speak, in toiul noptii, de URGENTA la SPITAL! Vezi ce i-a facut sa plece in pijamale de acasa!

Atunci cand auziti pe cineva spunand ca a avea catei este foarte asemanator cu a avea copii, sa nu credeti ca exagereaza. Iar eu mi-am reamintit de aceasta analogie in noaptea trecuta.

Aseara, fix inainte sa ne bagam in pat, il aud pe Igor tusind puternic, scotand zgomote ingrijoratoare. Nobby a inceput sa devina agitata pe langa el, asa ca ne-am trezit imediat sa vedem ce se intampla. Cand am ajuns in sufragerie, l-am vazut pe Igor care tocmai reusise sa inghita o bucatica din jucaria lui de plastic.

Ne-am dat seama ca nu este de joaca, avand in vedere ca bucata de jucarie pe care a rupt-o si inghitit-o era destul de mare. L-am sunat imediat pe medicul veterinar care se ocupa de cateii nostri. Evident, dormea, dar panica noastra a fost atat de intensa prin telefon incat a sarit in pijamale direct in masina.

Ne-am intalnit toti la cabinet in doar 20 de minute si domnul doctor a ajuns la concluzia ca va trebui sa extragem corpul strain cat mai repede din stomacul lui Igor printr-o operatie

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus