Connect with us

3 solutii pentru o viata sexuala mai buna

LIFESTYLE

3 solutii pentru o viata sexuala mai buna

Sexul este un subiect extrem de complex si unul de mare interes, pentru toata lumea. Chiar daca nu toti recunosc, foarte multe persoane doresc sa-si imbunatateasca viata sexuala, insa nu stiu cum sa o faca, le este jena sa nu fie judecati sau se complac, crezand ca acela este nivelul cu care trebuie sa se multumeasca, si ca nu se poate mai bine.

Iata care sunt primii pasi pe care trebuie sa ii faci, daca iti doresti sa-ti imbunatatesti viata sexuala si automat sa fii mai fericita in viata de cuplu:

1. Descopera-ti singura sexualitatea

Nu poti sa primesti placere, iar partenerul nu poate sa stie in totalitate ce sa iti ofere, daca tu nu iti cunosti corpul. Nu trebuie sa iti fie rusine sa te masturbezi. Autocunoasterea este primul pas spre o viata sexuala implinita.

2. Invata sa te iubesti

Complexele iti umbresc viata sexuala si te fac sa nu fi spontana. Atunci cand te simti bine in pielea ta, automat libidoul este mai crescut. Invata sa-ti accepti imperfectiunile, iar acolo unde este posibil, sa imbunatatesti felul in care arati, pentru ca tu sa fii multumita. Vei vedea cum viata ta sexuala va fi mult mai satisfacatoare.

3.Spune ceea ce-ti doresti

Nu astepta ca partenerul sa ghiceasca ce iti doresti. Nu este nicio rusine in a spune daca nu iti place ceva si cum ai vrea sa decurga actul sexual. Oamenii sunt diferiti, prin urmare, nu exista o reteta general valabila, pentru atingerea orgasmului.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus