Connect with us

4 Lucruri pe care ar trebui sa le stii despre partener, pentru a fi fericita

LIFESTYLE

4 Lucruri pe care ar trebui sa le stii despre partener, pentru a fi fericita

Chiar daca ai intalnit un barbat care te face sa te simti plina de entuziasm, trebuie sa iei in calcul multe aspecte care tin de compatibilitate, pentru a fi cu adevarat implinita. Toate acestea nu se pot descoperi decat prin comunicare sincera si deschisa. Este mai bine sa descoperi la inceput, lucrurile care ar putea creea conflicte mai tarziu.

Iata care sunt detaliile pe care este bine sa le discuti cu partenerul, chiar daca sunteti de putin timp impreuna:

1. Definirea relatiei. Nu lasa ambiguitatea sa existe intre voi. Este posibil ca sentimentele sa nu evolueze la fel in cazul ambilor parteneri, sau intentia sa fie diferita. Afla de la inceput daca isi doreste o relatie serioasa, sau daca deja ti-a transmis acest lucru, discuta despre cum se va desfasura aceasta.

2. Planuri de viitor. Daca discuti despre ce va doriti in viitor, legat de familie sau copii, nu inseamna ca pui presiune pe partener, sa se si intample foarte curand. Este doar un mod de a stii daca impartasiti aceleasi valori si dorinte, iar asta este foarte important, pentru a ramane impreuna.

3. Perioadele dificile. Nu este suficient sa fiti impreuna atunci cand este vorba de timpul liber, petreceri si relaxare. Conteaza sa stii daca partenerul este dispus sa fie langa tine atunci cand ai nevoie si ca te sustine moral din tot sufletul. Observa-i reactiile, atunci cand se intampla sa ai nevoie de ajutor? Tinde sa te ignore, sa gaseasca scuze pentru a pleca? Acesta este clar un semnal de alarma!

4. Felul in care a incheiat relatiile anterioare. Chiar daca situatiile difera, si oamenii se pot schimba, este important sa stii cum a reactionat partenerul in situatiile delicate din viata sa si felul in care vorbeste despre fostele iubite.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus