Connect with us

Raspuns radical al producatorilor, despre serialul FRIENDS

LIFESTYLE

Raspuns radical al producatorilor, despre serialul FRIENDS

“Friends” este unul dintre cele mai indragite seriale americane a tuturor timpurilor, care a fost difuzat prima oara in septembrie 1994, si s-a incheiat in mai 2004. Povestea celor 6 prieteni a inspirat si amuzat oameni din toata lumea, reprezentand o realitate cu care toti pot rezona.

Recent, producatorii David Crane si Marta Kauffman au fost intrebati din nou, daca se vor relua filmarile pentru serial, cu aceeasi distributie.

Raspunsul acestora a fost dezamagitoar pentru fanii serialului, chiar daca argumentele au fost unele pertinente: “Da, m-au batut la cap in legatura cu acest subiect iar raspunsul meu este ca “Friends” a fost un show despre acea vreme in care prietenii sunt si familia ta. In momentul in care iti intemeiezi o familie, situatia se schimba, astfel show-ul a luat sfarsit. Orice spectacol are o durata de viata, ca orice lucru, si nu are rost sa continue doar pentru ca oamenilor le este dor de personaje. Sa se uite la episoadele vechi, oricum nu putem concura cu asta. Nu exista nicio cale care sa satisfaca nivelul pe care l-am atins atunci.Nu vom face asta niciodata!”

sursa: Cosmopolitan UK

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus