Connect with us

Selena Gomez- imaginea reala, fara editare foto

MONDEN

Selena Gomez- imaginea reala, fara editare foto

Pe Instagram exista un nou trend, de a posta selfie-uri, in care este specificat ca nu au fost adaugate filtre sau ca nu s-a editat fotografia, din punct de vedere al contrastului, saturatiei sau claritatii. Acest obicei a inceput din cauza frustrarilor pe care din ce in ce mai multe femei au inceput sa le aiba. Acestea iau in serios pozele in care pielea, parul, machiajul sunt perfecte, si ajung sa se raporteze la acea imagine.

Din ce in ce mai multe celebritati de la Hollywood aleg sa posteze poze chiar si fara machiaj, nu doar fara editare foto. Astfel, doresc sa transmita un mesaj extrem de important, si anume ca naturaletea este frumoasa, perfectiunea nu exista iar imaginile de pe internet de cele mai multe ori nu sunt realiste.

Makeup artistul Hung Vanngo a postat recent doua fotografii cu Selena Gomez, dupa o sedinta de machiaj. In cea din stanga, este Selena purtand machiaj, in cealalta este si editata cu diverse filtre si setari. Se poate observa tenul de portelan, mai bronzat si conturat, machiajul mai accentuat, chiar si culoarea parului mai vibranta.

Nu este nimic rau in a edita pozele, atata timp cat nu se pretinde ca aceea este imaginea reala si ca cele care le privesc, nu isi creeaza complexe legat de felul in care arata.

Accepta-ti imperfectiunile! Acesta este sfatul pe care il dau si cele mai mari dive de la Hollywood, care da, au momente cand sunt nemultumite legat de felul in care arata, exact ca si tine.

selene

Instagram

sursa: Bilboard

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus