Connect with us

Cele mai inedite locuri unde poti face sex

LIFESTYLE

Cele mai inedite locuri unde poti face sex

Nu doar felul in care faci dragoste conteaza, ci si locul unde o faci. Uneori, a face sex intr-o pozitie noua, intr-un loc inedit, este tot ce ai nevoie, pentru a reaprinde flacara in cuplu. Daca tu, ca femeie, poate te multumesti cu a face dragoste in pat, barbatii cu siguranta isi doresc sa fie mai aventurosi.

Iata cele mai excitante locuri unde puteti avea parte de pasiune, pentru nopti cu adevarat memorabile:

# Pe scaun. Barbatul sta pe scaun, iar femeia deasupra. Pozitia este ofertanta, deoarece poti sta atat cu fata, cat si cu spatele la partener. Un alt avantaj este ca ai mai multa mobilitate, decat atunci cand stai in pat, sprijinita pe genunchi.

# In dressing. Daca ai norocul sa dispui de un dressing incapator, profita si adu-ti iubitul acolo, pentru o partida spontana de sex. Poti sa-l tragi “cu forta” acolo, atunci cand sunteti prin casa, si el nu se asteapta.

# La dus. Suprinde-l intr-o dimineata si intra peste el la dus. Cu siguranta isi va incepe ziua mult mai bine. Poti sa incerci si seara, sa il tachinezi, spunandu-i ca te simti cam singura, si vrei companie.

# Masa de la bucatarie. Fa in asa fel incat atunci cand stai in casa, si eventuasl gatesti, sa fii sexy. Nu inseamna ca trebuie sa porti corsete de dantela si sa pici in penibil. Un tricou lejer, poate chiar al lui, fara sutien, si niste boxeri sexy, il pot incita foarte tare. Trage-l spre tine, saruta-l cu foc si lasa-l sa te urce pe masa din bucatarie. Mai departe, tine doar de imaginatia voastra.

# In masina. Poate este un cliseu, dar nu degeaba a ajuns sa fie. Nu rata o partida de sex pe bancheta din spate, sau un sex oral, in drum spre locatia de vacanta. Cu siguranta va fi o amintirie frumoasa pentru amandoi.

# Pe balcon. Daca ai un balcon descoperit, senzatia de adrenalina va fi si mai mare. Noaptea este momentul perfect pentru asta, deoarece aveti parte de intimitate, dar si de senzatia ca faceti sex in public.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus