Connect with us

Regulile de baza, pentru un machiaj de vara rezistent

FASHION & BEAUTY

Regulile de baza, pentru un machiaj de vara rezistent

Chiar daca vara optezi pentru un machiaj lejer, acesta trebuie sa fie rezistent, ca sa nu risti sa se topeasca imediat cum ai iesit pe strada.

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi, pentru a trece cu bine de canicula:

# Foloseste o crema hidratanta cu o textura lejera. Alege o crema fara uleiuri, ci una matifianta, chiar sub forma de gel. Daca o pastrezi la frigider, va fi o metoda foarte revigoranta de a te trezi dimineata.

# Foloseste un primer. Dupa ce ai aplicat crema hidratanta si ai lasat-o sa fie absorbita in piele, distribuie o cantitate mica de primer, pe toata suprafata tenului. Daca te inrosesti vara, cel cu tenta verde este cel mai potrivit.

# Nu aplica pudra bronzanta pe toata fata. Pentru a nu risca sa-ti incarci tenul, aplica putina pudra pe tample, pometi si maxilar. Este suficient ca tu sa ai acea stralucire exotica.

# Foloseste texturi mate. In afara de iluminator, in principiu toate produsele trebuie sa aiba o textura mata. Acestea au o rezistenta mai mare, iar in cazul in care transpiri abundent, nu arata atat de rau ca si cele cu sidef.

# Foloseste mascara rezistenta la apa. Chiar daca nu mergi la plaja sau piscina, acest tip de produs iti garanteaza o rezistenta mai mare a machiajului.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus