Connect with us

Un nou motiv pentru care femeile mimeaza orgasmul

LIFESTYLE

Un nou motiv pentru care femeile mimeaza orgasmul

Din pacate, comunicarea dintre barbati si femei nu a ajuns la nivelul la care problemele sexuale sa nu mai existe, sau sfie rezolvate impreuna. In trecut, placerea sexuala nu reprezenta o prioritate pentru femei, ci procreerea si satisfacerea sotului, plecand de la ideea ca este o atrubutie a femeii si o necesitate pentru barbat.

In prezent, lucrurile au mai evoluat, femeile si-au acceptat sexualitatea si au inteles ca se pot bucura de sex, in egala masura cu barbatul. Cu toate acestea, unele dintre ele au ramas ancorate in prejudecatile societatii, cu care au ajuns sa creasca.

Femeile isi doresc o viata sexuala implinita, dar le este teama sa discute in acest sens, atunci cand nu au parte de ea, in mod natural. Exista preconceptia conform careia, daca partidele de sex nu sunt extraordinare de la inceput, nici nu se poate ameliora situatia. Nimic mai fals! Atunci cand partenerii simt atractie, comunica si se cunosc mai bine, sexul poate fi din ce in ce mai bun. Nu trebuie sa cauti perfectiunea, ci implinirea!

Daca pana acum femeile declarau ca mimeaza orgasmul, pentru a face barbatul sa se simta bine, si pentru a nu creea tensiuni in relatie, acum exista o alta teorie: Femeile mimeaza orgasmul pentru ca actul sexual este nedorit, si vor sa se termine mai repede!

Pare socant, dar foarte multe femei declara acest lucru si din pacate, asta este adevarul, in foarte multe cazuri. Atunci cand nu sunt suficient de excitate, preludiul este prea scurt sau atractia nu mai exista deloc fata de partener, accepta partidele de sex, doar pentru a mentiune un echilibru in relatie, chiar daca acesta este fals. Uneori, a accepta chiar si o situatie nefericita, este mai comod decat a lupta pentru a rezolva problema.

In acelasi timp, atitudinea barbatului este foarte importanta. Acesta este bine sa ofere sprijin emotional, intelegere, empatie si sa nu trateze problema cu ostilitate. Nu trebuie sa acuze femeia ca nu-l mai iubeste sau ca il inseala, daca aceasta este nemultumita. Exista cazuri in care cei doi parteneri au avut o viata sexuala implinita, dupa care a fost nevoie de o schimbare, pentru a elimina rutina. Nu este nimic alarmant in asta. Orice cuplu, indiferent de nivelul de compatibilitate, ajung intr-un punct in care trebuie sa-si ajusteze relatia.

Cu ce este toata lumea de acord este ca fara comunicare si afectiune, nicio relatie nu poate fi una fericita.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus