Connect with us

Motive pentru care trebuie sa aplici protectie solara, chiar si toamna!

FASHION & BEAUTY

Motive pentru care trebuie sa aplici protectie solara, chiar si toamna!

Stii foarte bine ca soarele grabeste imbatranirea si cu siguranta nu iti doresti asta. Razele UVA si UVB nu tin cont de anotimp, prin urmare acestea te pot afecta, si in afara sezonului estival.

Chiar daca soarele este mai bland si nu simti cum iti arde pielea, nu inseamna ca efectele lui nu vor fi vizibile, in cativa ani. Prin urmare, fa din protectia solara o rutina zilnica.

Pana sa vina iarna, poti sa folosesti in continuare produsele cu o textura lejera, racoroasa. Daca ai tenul uscat, pe masura ce temperaturile scad, poti sa treci la creme cu o consistenta mai densa.

Pentru a nu intampina dificultati, atunci cand vine vorba de aplicarea machiajului, tine cont ca textura cremei cu factor de protectie sa fie asemanatoare cu cea a fondului de ten. Daca fondul de ten este pe baza de apa, ideal este ca si crema pentru soare sa fie la fel.

Factorul de protectie din produsele de machiaj nu este suficient, ci acesta vine doar ca si bonus. Protectia corecta o poti obtine doar dintr-o crema speciala.

Faptul ca vezi efectele imediate ale machiajului de exemplu, te face sa-ti placa sa-l porti in fiecare zi. Datorita mascarei, genele sunt instant mai lungi si mai negre, datorita fondului de ten, tenul este uniform si luminos, datorita rujului buzele sunt mai sexy si capata volum. Pentru crema cu factor de protectie, si ingrijirea tenului in general, nu vezi rezultate imediate, insa daca nu o faci, vei vedea repercursiunile si va fi foarte greu sa repari.

Ai grija de tenul tau si iti vei fi recunoscatoare, dupa varsta de 30 de ani!

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus