Connect with us

Ce nu vrea sa auda de la ceilalti, o femeie ocupata

LIFESTYLE

Ce nu vrea sa auda de la ceilalti, o femeie ocupata

In vremurile in care traim, oamenii au din ce in ce mai multe reponsabilitati, atat profesionale, cat si casnice. Femeie stau la birou pana seara tarziu, se intorc acasa, fac curatenie, gatesc si in functie de caz, au grija de copii. Toate astea nu au cum sa fie floare la ureche, mai ales daca nu ai ajutor.

Iata ce s-au saturat sa auda, femeile care se simt epuizate:

# Toata lumea doarme putin in ziua de azi

Nu te multumeste cu nimic, sa stii ca si alti oamenii nu se odihnesc suficient. Nici nu aveai pretentia ca ai fi singurul muritor ramas pe Pamant, care munceste si are viata personala.

# De ce nu incerci sa te odihnesti mai mult?

Ce se gandesc persoanele care intreaba asta? Ca ai tot timpul pentru odihna, dar te impotrivesti, pentru a face lucruri total lipsite de importanta? Normal ca stii si tu asta, dar ai motivele tale pentru care nu o faci.

# Te-ai gandit sa renunti la cafea?

Da, probabil stii ca daca bei multa cafea, mai ales spre sfarsitul zilei, va fi foarte greu sa adormi. Doar ca problema ta nu este ca nu reusesti sa adormi, ci ca esti epuizata, dupa o zi plina, si iti raman foarte putine ore la dispozitie, pentru odihna. Prin urmare, daca ai renunta si la cafea, ai fi si mai lipsita de energie, a doua zi.

# Trebuie sa-ti faci timp si pentru tine!

Trebuie, nu? Si tu care te-ai gandit ca propriile placeri sunt total neimportante, alegand sa mergi la birou pentru 8, 10 sau 12 ore zilnic, si sa muncesti si acasa, doar de amuzament, nicidecum de nevoie.

# Stiai ca sportul te ajuta sa ai mai multa energie?

Nu zau! Da, te ajuta, atunci cand ai un stil de viata sanatos, cand mananci corect si te odihnesti suficient. Cum ai putea oare sa mergi o ora sau doua la sala de fitness, cand tu abia ai energie sa iti faci un dus, la sfarsitul zilei?

# De ce muncesti atat de mult?

Pentru ca esti milionara in euro, dar te plictisesti acasa! Pentru un trai decent, de asta muncesti atat de mult. Chiar daca munca iti ofera si satisfactii, principala motivatie este nevoia de supravietuire si asigurarea unui viitor mai bun.

Tu cu ce reactii enervante din partea celorlalti te confrunti, in viata de zi cu zi?

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus