Connect with us

Cum să îți alegi tunsoarea în funcție de forma feței

FASHION & BEAUTY

Cum să îți alegi tunsoarea în funcție de forma feței

Cum să îți alegi tunsoarea în funcție de forma feței

Nu ai știut niciodată ce tunsoare ți se potrivește sau ce ar trebui să alegi atunci când mergi la salon? Aceste imagini te vor ajuta să găsești freza perfectă pentru tine!

Ai obosit să ai mereu același aspect și vrei să încerci ceva nou și să faci o schimbare? Bună idee! Însă, înainte de a te lăsa pe mâna frizerului, ar trebui să ții cont de formă feței, întrucât acest lucru ar trebui să influențeze foarte mult tunsoarea pe care o alegi.

Fața rotundă

Dacă ai o față rotundă ar trebui să creezi iluzia de lungime. Nu recomandăm tăierea părului deasupra umerilor sau mai scurt de atât, deoarece acest lucru va face ca fața ta să arate și mai voluminoasă. Iată câteva idei pentru a echilibra rotunjimea feței și a adăuga rafinament look-ului.

mila-kunis

 

Părul lung cu cărare pe mijloc ( de preferință, drept): această tunsoare îți alungește automat fața. Alege o cărare pe mijloc sau una laterală, acest lucru îți va echilibra fizionomia.

long-layered-haircut

 

Părul în scări: Dacă simți că părul lung este plictisitor și fără formă, încearcă să îl porți tuns în straturi asimetrice care să se oprească în anumite puncte ale feței precum pomeții și bărbia, acest lucru reducând vizual rotunjimea feței.

a98480df2325b5552e4871f9d4930ed2

 

Lungime medie: Dacă nu vrei să ai părul lung, alege să-l tai până la umeri, eventual să adaugi niște scări sub bărbie, acest lucru ajutându-te să îți lungești fața.

Fața ovală

Felicitări! Fața ovală este foarte versatilă și poți să fii scoasă în evidență de aproape orice coafură. Dar, dacă ești în căutarea unei frizuri care să te pună extrem de bine în valoare, iată câteva idei care s-ar putea să îți placă.

hairstyle-for-long-hair-with-bangs

 

Breton drept: Această tăietură creează încadrarea perfectă pentru o față ovală. Recomandăm acest lucru în special dacă ai părul drept.

eva-longoria-hair-color

 

Părul lung și ondulat: Această frizură este recomandată pentru persoanele care au deja părul mai lung de umeri.

short-wavy-hair-2014-fashionable-hairstyles

 

Tunsoare scurtă și stratificată: Vrei să ai părul scurt? Tunsorile în scări care nu ajung până la umeri pun foarte bine în valoare o astfel de formă a feței.

Fața pătrată

Persoanele cu o astfel de față beneficiază de unghiuri mari și caracteristici bine definite. Dacă doriți să vă complimentati forma feței, atunci ar trebui să luați în considerare coafuri care să vă înmoaie trăsăturile și să vă scoată în evidență punctele forte.

angled-bob-in-caramel-highlights

 

Bob ascuțit: Această formă a părului este ideală pentru a-ți alungi fața și gâtul. Puteți să-l purtați drept sau ușor ondulat.

549b518c0c4b5_-_rby-sandra-bullock-golden-globe-awards-2011-de-27174140

 

Lungime medie și breton: Dacă ești în căutarea evidențierii structurii osoase a feței tale, nu există tunsoare mai bună decât una cu linii definite și precise. Aceasta este o tăietură clasică și elegantă, care îți va pune în valoare frumusețea naturală.

Fața în formă de inimă

Dacă ai o față în formă de inimă, ești probabil în căutarea unei coafuri care să distragă atenția de la bărbia ascuțită, care îți va sublinia pomeții și îți va accentua ochii.

jennifer-lopez-long-hairstyles-center-parted-wavy-hair

 

Bucle voluminoase: Buclele largi și moi se vor potrivi perfect cu fața în formă de inimă și vor adăuga un volum suplimentar părului tău care îți va înmuia trăsăturile.

aa3be2de20b364129739f2bea7349f77

 

Părul scurt: Aproape toate tunsorile scurte vor arăta super pe o față în formă de inimă. Dacă părul tău este lipsit de volum și nu vrei să petreci ore întregi aranjându-l, această coafură este perfectă pentru tine.

 

Sursa foto – Brightside

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus