Connect with us

Obține un păr FRUMOS în doar 20 de MINUTE!

FASHION & BEAUTY

Obține un păr FRUMOS în doar 20 de MINUTE!

Obține un păr FRUMOS în doar 20 de MINUTE!

Vrei să ai un păr frumos însă nu ai timp și bani să mergi la salon? Nu intra în panică! Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente simple și de 20 de minute libere!

Putem spune fără niciun dubiu că părul sănătos și strălucitor este o componentă foarte importantă a aspectului unei femei. Însă părul nu se întreține singur, trebuie să ții minte că trebuie să îl și îngrijești din când în când pentru a-l păstra frumos și puternic.
În ciuda convingerilor multor persoane, nu șamponul este cel care îți întreține părul, acesta având rol doar în curățarea lui. Balsamul și masca sunt produsele responsabile cu hrănirea și îngrijirea părului. Nu este nevoie să investești foarte mulți bani pentru a beneficia de un tratament foarte bun acasă, întrucât mare parte dintre ingredientele necesare pentru astfel de măști foarte hrănitoare se regăsesc în casele noastre.

Aici avem 3 idei de măști de păr pe care le puteți prepara la voi acasă!

Masca cu Avocado pentru hrănirea părului

hair-mask-645x5201

 

Acest fruct exotic este mai mult decât un simplu ingredient pentru aperitive sau pentru preparate mexicane. El are de asemenea și un efect foarte benefic pentru păr.

Vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

1 avocado copt
1 linguriță de ulei de măsline
1 linguriță de miere
1 ou

Se amestecă toate ingredientele până când se obține o pastă omogenă. Aplică masca în mod uniform pe părul ud de la rădăcină până la vârfuri. Lasă masca să acționeze timp de 20 de minute, până când aceasta este absorbită în firele de păr. Clătește apoi părul cu apă caldă.

Masca cu Aloe Vera pentru un păr mătăsos

aloe-shampoo-1

 

Aloe vera este cunoscută ca fiind foarte bună în tratarea și prevenirea diferitelor boli. Cu toate acestea, această plantă poate avea foarte multe beneficii asupra părului, făcându-l foarte strălucitor și stimulându-i creșterea. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie:

1 frunză de aloe vera
1 linguriță de ulei de migdale

Taie frunza de aloe vera și apoi mărunțește-o. Amestecă bucățelele cu uleiul de migdale, pasând puternic frunzele. Aplică-ți amestecul obținut pe scalp și acoperă părul cu un celofan. Lasă amestecul să acționeze timp de 30 de minute, apoi clatește părul cu apă caldă.

Masca de păr cu banană care te scapă de mătreață

banana-masks-for-beautiful-hair

 

Banana este unul dintre cele mai nutritive fructe și te poate ajuta să scapi de mătreață. Nu ai nevoie decât de următoarele ingrediente:

1 banană mare și proaspătă
1 linguriță de miere

Se amestecă ingredientele până când amestecul obține o consistență similară cu cea a unui piure de cartofi. Aplică această mască pe părul tău. Rămâi cu amestecul pe cap timp de 20 de minute, până când se absoarbe în păr. Apoi spală masca cu apă caldă.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, vă recomandăm să utilizați aceste măști o dată pe săptămână. Repetând folosirea acestor măști la interval de câteva zile, veți obține un păr mătăsos, strălucitor și sănătos.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus