Connect with us

Cum să îți faci buzele să pară mai MARI

https://edamagazine.ro/wp-content/uploads/2016/11/videoplayback.mp4

FASHION & BEAUTY

Cum să îți faci buzele să pară mai MARI

Ai vrea ca buzele tale să fie mai mari însă nu vrei să apelezi la o interveție chirurgicală? Aceste sfaturi simple te vor ajuta să ajungi la rezultatul dorit!

În ultima vreme, buzele mari și senzuale au devenit extrem de populare. Începând de la femeile normale de pe stradă și terminând cu vedetele de la Hollywood, toată lumea vrea să obțină acest efect vizual. Din fericire, există câteva moduri în care îți poți face buzele să pară mai mari fără a apela la chirurgie plastică.

Iată care sunt unele dintre lucrurile importante pe care le poți face pentru a avea buze mai mari.

1. Exfoliază!

Exfolierea buzelor este un pas foarte important mai ales atunci când îți dorești să ai buze fine și moi. Îndepărtarea celulelor moarte de pe suprafața buzelor le va face să pară mult mai frumoase, iar elementul abraziv din substanța de exfoliere le va face să pară mai mari.

Poți alege să faci acest pas și folosindu-te de o periuță normală de dinți!

2. Conturarea buzelor

Conturarea buzelor este principalul mod prin care buzele tale pot să pară mai mari. Poți trece ușor peste conturul buzelor tale pentru a le mari suprafața, însă încearcă să nu le schimbi forma.

Dacă vrei să accentuezi buzele și mai mult, poți alege să aplici un fond de ten mai închis pe marginea lor, lucru care va accentua umbrele naturale ale buzelor tale și le va face să pară și mai voluminoase.

3. Umplerea buzelor

Pentru a da buzelor un aspect mai mare, poți alege să aplici o culoare mai deschisă în centrul lor. Acest efect va fi obținut și dacă îți accentuezi colțurile buzelor cu culori mai închise.

Mai multe informații despre cum să îți definești buzele și să le faci să pară mai mari, găsești în tutorialul de mai sus.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus