Connect with us

6 lucruri pe care TREBUIE să le știi înainte să te VOPSEȘTI

FASHION & BEAUTY

6 lucruri pe care TREBUIE să le știi înainte să te VOPSEȘTI

6 lucruri pe care TREBUIE să le știi înainte să te VOPSEȘTI

Ai vrea să faci o schimbare la look-ul tău și să te vopsești? Dacă răspunsul este da, atunci ar trebui să ții cont de aceste 6 sfaturi!

Schimbarea culorii părului este un lucru foarte important pentru toţi împătimiţii de modă şi frumuseţe. Trendul actual al culorilor puternice în par face ca acest pas să fie cât mai tentant. Însă există câteva lucruri foarte importante pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a-ţi vopsi părul!

Părul negru nu este uşor de vopsit

crna_kosa

 

Este posibil să auzi de foarte multe ori faptul că o anumită vopsea va prinde chiar şi pe părul tău negru! Acest lucru este foarte puţin posibil, exceptând situaţia în care alegi o culoare şi mai închisă decât cea pe care o ai deja. Atunci când alegi o vopsea, documentează-te despre ea înainte, citeşte pe internet despre părerile celorlalţi şi efectul pe care acea vopsea l-a avut asupra lor. Este în interesul producătorului să te facă să crezi că produsul său va funcţiona mult mai bine decât ar părea obiectiv posibil.

Pregăteşte-ţi părul înainte de vopsire

Cu o seară înainte să te vopseşti, spală-te pe cap şi foloseşte balsam, apoi piaptă-nă încet părul. Dacă nu vei face acest lucru, vei pierde foarte mult timp pe parcursul procesului de vopsire încercând să îţi descurci părul.

Decolorarea părului

maxresdefault

 

Multe persoane se tem de decolorare din cauza multitudinii de experienţe proaste ale altora postate pe internet. Cu toate acestea, dacă îţi decolorezi părul în mod corect, nu vei avea nicio problemă şi vei reuşi să obţii culoarea puternică şi vibrantă pe care ţi-o doreşti. Dacă procesul de decolorare va fi bine controlat şi eventual realizat de un profesionist, acesta te va face să fii foarte mulţumită de rezultatul final.

Nu folosi o bază maro/şatenă

În momentul în care aplici vopsea pe o baza şatenă(indiferent că este culoarea ta naturală sau o altă nuanță de vopsea), există foarte multe şanse ca rezultatul final să difere foarte mult de cel la care te aşteptai. Baza maronie îţi poate afecta culoarea. Nu te feri de înălbitor însă, aşa cum am spus anterior, realizează cu grijă acest pas!

Gândeşte-te la lungimea părului tău

beautiful-woman-with-smooth-and-shiny-brown-hair

 

Foarte multe femei vor să aibă părul lung şi mătăsos dar, de foarte multe ori este posibil ca vopseaua dintr-un tub să nu fie îndeanjuns încât să îţi acopere în întregime părul. Este foarte important să foloseşti cantitatea potrivită de vopsea, altfel nu vei obţine efectul dorit. În cazul în care părul tău depăşeşte cu 10 cm nivelul umerilor, ar fi cazul să începi să achiziţionezi două tuburi de vopsea.

Stai departe de roşu

În cazul în care eşti palidă, încearcă să te fereşti de nuanţele roşcate. Deşi roscatul natural arată foarte bine pe fetele cu pielea deschisă la culoare, vopseaua din comerţ nu conţine aceiaşi pigmenţi naturali care să te pună atât de bine în valoare. Exceptând situaţia în care mergi la un salon şi te laşi pe mâna unui profesionist care va şti cum să echilibreze tonurile culorii şi să te facă să obţii rezultatul dorit, nu încerca să faci prea multe experimente cu pigmenţi roşcaţi la tine acasă.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus