Connect with us

SFATURI- Unghii LUNGI chiar la tine ACASĂ

Uncategorized

SFATURI- Unghii LUNGI chiar la tine ACASĂ

Ai vrea să ai unghii lungi și sănătoase însă nu știi ce ar trebui să faci pentru acest lucru? Aceste sfaturi simple te vor ajuta să te bucuri de niște unghii minunate chiar la tine acasă!

Unghiile subțiri, fragile și care se exfoliază ușor îți pot face mâinile să aibă un aspect inestetic.

În mod normal, unghiile pot fi întreținute foarte ușor. În cazul în care unghiile voastre sunt mai fragile decât ar trebui sau nu reușiți să le creșteți prea mult pentru că se rup foarte repede, înseamnă că acestea trebuie să primească tratament special. Din fericire, nu este nevoie să investiți foarte mult în acest tratament întrucât puteți obține un efect foarte bun cu doar câteva produse pe care le aveți acasă.

1476516093_grow-long-healthy-nails

De exemplu, în cazul în care unghiile voastre sunt foarte fragile și încercați să evitați pilirea sau lustruirea lor, puteți obține în continuare aceleași beneficii tamponând suc de usturoi pe unghiile curățate în prealabil.

Dacă doriți ca unghiile voastre să crească mai repede și să se întărească pentru a evita astfel ruperea, trebuie să renunțați, cel puțin pentru o perioadă la a vă picta unghiile cu ojă. Aceasta slăbește și subțiază unghiile.

1476516123_lemonnailbath-1

Un foarte bun remediu pentru a va întări unghiile și a le stimula creșterea, este înmuierea acestora în suc de lămâie foarte concentrat. Repetați acest pas de două ori pe săptămână și veți observa rapid îmbunătățirile.

Tratamentele care folosesc produse naturale deținute de majoritatea oamenilor în casele lor, sunt foarte eficiente! Data viitoare când aveți ocazia, încercați-le!

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus