Connect with us

12 IMAGINI care arată că nu poți avea ÎNCREDERE în NIMIC

FASHION & BEAUTY

12 IMAGINI care arată că nu poți avea ÎNCREDERE în NIMIC

12 IMAGINI care arată că nu poți avea ÎNCREDERE în NIMIC

Credeai că vedetele arată mereu la fel ca în reviste? Ei bine, adevărul este cu mult diferit!

 

Tuturor ne place să ne uităm la celebrităţi, în special pentru a le admira frumuseţea fizică şi modul în care acestea arată. Cu toate acestea, lucrurile nu sunt chiar aşa cum par a fi atunci când îndepărtezi machiajul, efectele speciale, hainele interesante şi mai ales photoshop-ul.

Probabil numărul vedetelor care trebuie să mulţumească acestui program este unul infinit. Revistele de modă sau pozele de pe internet şi campaniile publicitare nu ar mai fi ceea ce sunt astăzi dacă acest program nu ar fi apărut. Dacă vrei să vezi câteva dintre cele mai celebre poze prelucrate ale vedetelor, aruncă o privire asupra acestei galerii.

# 1. Demi Moore

Demi Moore este o femeie frumoasă şi frumuseţea sa s-a păstrat foarte bine peste ani, însă nu fiecare zi este o zi bună pentru fiecare dintre noi, însă photoshop-ul a rezolvat această problemă.

# 2. Cindy Crawford

Cindy Crawford este una dintre cele mai celebre modele din lume, însă acest lucru nu înseamnă că a reuşit să se afle constant într-o formă fizică de invidiat.

# 3. Keira Knightley

Probabil această imagine ilustrează una dintre cele mai importante utilizări ale acestui program şi anume mărirea sânilor.

# 4. Lindsay Lohan

Lindsay Lohan a trecut prin multe momente grele însă, din fericire, photoshop-ul a susţinut-o de fiecare dată când aceasta a avut nevoie de acest lucru.

# 5. Jennifer Lawrence

Photoshop+ul poate de asemenea să aranjeze hainele sau să mai adauge un strat de machiaj.

# 6. Katy Perry

Această imagine este unul dintre cele mai bune exemple pentru a observa cum photoshop-ul este utilizat pentru a îmbunătăţi calitatea pozelor folosite în revistele celebre.

# 7. Candice Huffine

Candice Huffine este un model plus-size care merită admirată pentru curajul său însă, de multe ori, aceasta depăşeşte greutatea considerată ideală pentru modele de tipul ei.

# 8. Madonna

Vârsta îşi spune cuvântul în cazul Madonnei, însă specialiştii în photoshop au grijă ca toate defectele sale fizice majore să fie corectate sau acoperite.

# 9. Justin Bieber

Campaniile realizate de acest brand de modă sunt celebre mai ales datorită bărbaţilor extrem de arătoşi care apar în imagini. În cazul lui Justin Bieber, se observă că s-au făcut câteva modificări pentu ca aspectul fizic al acestuia să fie îmbunătăţit.

# 10. Beyonce

Beyonce este cu siguranţă una dintre vedetele care arată absolut superb chiar şi atunci când este nemachiată. În cazurile în care machiajul său nu arată perfect, photoshop-ul va avea grijă ca acesta să fie corectat.

# 11. Kim Kardashian

Foarte mulţi oameni susţin că nu există niciun fel de imagine cu Kim Kardashian care să nu fi fost modificată în niciun fel. În cazul de faţă, talia sa a fost vizibil modificată în photoshop. secţiunea mijlocul lui.

# 12. Britney Spears

Această imagine cu Britney a făcut-o pe vedetă să înceapă să vorbească cu uşurinţă despre aspectul său fizic şi să îşi asume faptul că silueta sa nu mai arată la fel acum, ca în urmă cu câţiva ani.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus