Connect with us

8 ȚINUTE amuzante extrem de asemănătoare cu alte OBIECTE

LIFESTYLE

8 ȚINUTE amuzante extrem de asemănătoare cu alte OBIECTE

8 ȚINUTE amuzante extrem de asemănătoare cu alte OBIECTE

Asemănarea este izbitoare, nu-i așa? Cine crezi că arată mai bine?

Probabil fiecare dintre noi stie cat de greu este sa iti compui o tinuta de care sa fii mandra din cap pana in picioare! Acest lucru face ca, atunci cand doua persoane se intalnesc si observa ca tinutele lor sunt mult mai asemanatoare decat s-ar if asteptat, niciuna dintre ele nu este prea incantata de acest eveniment.

Ce se intampla insa atunci cand asemanarea izbitoare nu are nicio legatura cu tinuta altei persoane ci cu un obiect neinsufletit? Tu cum te-ai simti ca cei din jur sa iti spuna ca hainele tale preferate seamana cu un pamatuf de sters praful sau un mop? Probabil nu vei face decat sa te intrebi la ce te gandeai atunci cand ti-ai ales tinuta si cum de tu nu ai observat cat de mare era asemanarea intre tine si obiectul in cauza?

Prima doamnă a Americii este cu siguranță îmbrăcată într-un costum extrem de scump, însă modelul acestuia este cel puțin asemănător cu cel al costumelor tinerelor vrăjitoare din Harry Potter.

Probabil podiumurile de modă sunt locurile în care este cel mai ușor să îți exploatezi creativitatea și să te joci cu formele și culorile, însă parcă nu ne-am fi așteptat să vedem un pămătuf de șters praful defilând.

Heidi Klum arată întotdeauna minunat indiferent de ce ar purta, însă nu putem să nu observăm asemănarea dintre rochia ei și periile din spălătoriile pentru mașini.

Probabil nu în fiecare zi îți vezi profesoara îmbrăcată atât de asemăntor cu instrumentele de scris.

A-ți sparge telefonul mobil probabil este una dintre cele mai mari temeri ale oricărui deținător al unul astfel de dispozitiv, însă aparent această femeie a decis să poarte un model care să le alimenteze această teamă tuturor celor din jur.

Stilul vestimentar al lui Lady Gaga este unul complet neconventional și nebunesc, însă nu ne-am fi gândit că aceasta ar alege să se costumeze într-un felinar.

Gusturile în materie de vestimentație ale lui Justin Bieber sunt de foarte multe ori extrem de ciudate. În cazul de față, nu doar că pantalonii săi au forma unui pampers, însă imprimeul acestora este de asemenea extrem de asemănător.

În cazul de față, nu numai vestimentația lui Lil Wayne se aseamănă foarte mult cu cea a lui E.T., însă și trăsăturile faciale ale celor doi sunt similare.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus