Connect with us

3 subiecte de CONVERSAȚIE de care să te FEREȘTI să vorbești cu partenerul tău

LIFESTYLE

3 subiecte de CONVERSAȚIE de care să te FEREȘTI să vorbești cu partenerul tău

3 subiecte de CONVERSAȚIE de care să te FEREȘTI să vorbești cu partenerul tău

Indiferent de cât de apropiată este relația voastră, există câteva subiecte de conversație de care ar trebui să te ferești întotdeauna să vorbești cu partenerul tău!

Deşi comunicarea este baza oricărei relaţii, există câteva subiecte despre care bărbaţii nu vor să vobească niciodată. Indiferent că le este ruşine de ceva ce au făcut în trecut sau că nu se simt confortabil să vorbească cu tine despre aceste subiecte, iată care sunt subiectele despre care nu ar trebui să te legi atunci când faci conversaţie cu partenerul tău.

Numărul de persoane care a fost

În cazul în care prietenul tău era extrem de petrecăreţ sau avea o viață socială extrem de activă, cel mai probabil acesta va vrea să îţi ascundă numărul femeilor cu care a întreţinut relaţii intime. Cel mai probabil el încearcă să te protejeze şi să te facă să te simţi specială.

Dacă partenerul tău nu se simte îndeajuns de comod încât să îţi spună singur aceste lucruri, nu ar trebui să încerci să îl impulsionezi sau să îl împingi să declare lucruri pe care nu simte că ar putea să le spună. Probabil orice femeie va ajunge să îşi pună întrebări în cazul în care prietenul ei nu vrea să răspundă la întrebări legate de acest subiect, însă ar fi ideal să îţi pui imaginaţia la bătaie şi să te foloseşti de informaţiile pe care le ai.

Concentrează-te pe toate momentele voastre fericite şi pe dăţile în care iubitul tău te-a făcut să te simţi specială şi iubită şi vei vedea că nu mai simţi o nevoie la fel de puternică de a purta aceasta conversaţie cu el.

Căsătoria

Orice conversaţie despre căsătorie şi căsnicie cu un bărbat cu care nu eşti convinsă că vei ajunge să te căsătoreşti va fi extrem de ciudată. La fel ca femeile, bărbaţii se simt şi ei presaţi de căsătorie, aşa că nu ar trebui să încerci să deschizi subiecte care îl pot intimida atunci când el nu pare să fie deschis să vorbească despre ele. Cel mai probabil bărbaţii nu vor încerca să vorbească despre acest lucru înainte să ajungă în punctul în care să ştie clar care sunt sentimentele lor şi planurile de viitor pe care vor să le urmeze. Păstrează subiectul nunţii pentru ieşirile la cafenea cu prietenele tale.

Pe cine găseşte atrăgător la locul de muncă

Nu doar că iubitul tău nu va vrea să vorbească despre acest lucru, însă nici tu nu ai vrea să te gândeşti constant la aceste detalii. Cel mai probabil, bărbatul tău îşi va dori să separe în întregime planul profesional de cel persoonal, aşa că nu va vrea să vină acasă şi să discute despre persoanele de la muncă, nici invers. Dacă îl vei întreba constant despre persoanele pe care le găseşte atrăgătoare la locul de muncă, acesta va căpăta impresia că tu nu ai îndeajuns de multă încredere în el şi că vrei să îl ţii sub supraveghere. Pe lângă acest lucru, în cazul în care vei primi un răspuns la această întrebare, nu te vei putea abţine de la a-ţi pune întrebări atunci vei şti că acesta se află la birou cu persoana respectivă.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus